Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Ήμουν σκληρός, δεν ήξερα τι πάει να πει δάκρυ»

Αποκαλυπτικός ο λαϊκός τραγουδιστής στην εκπομπή του Κωστόπουλου

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Ήμουν σκληρός, δεν ήξερα τι πάει να πει δάκρυ»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, και μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια γαμπρού και αδερφού του, που του στοίχισαν πολύ.

Ο λαϊκός τραγουδιστής, αναφέρθηκε αρχικά στην ποιότητα των τραγουδιών και το ύψος στο οποίο θέλει να στέκεται. Μίλησε ακόμα για την γυναίκα του και τον τρόπο που κλεφτήκανε και ήρθαν στην Αθήνα. «Ο πατέρας μου έκλεψε την μητέρα μου. Κι εγώ έκλεψα την γυναίκα μου. 15 χρονών ήμασταν. Φύγαμε με ένα παντελόνι, ένα σακάκι και ένα φουστανάκι. Μπήκαμε στο φορτηγό με τσουβάλια και ήρθαμε στην Αθήνα. Κάνανε να μου μιλήσουν για χρόνια από τότε. Ήταν τόσο περήφανοι που δεν ήρθαν ποτέ να μου ζητήσουν μια δεκάρα», είπε χαρακτηριστικά ο Μάλης Χριστοδουλόπουλος.

«Δεν τον φοβάμαι τον θάνατο, καθόλου. Αλλά με αυτά που έπαθα, δεν μπορώ να πάω τώρα σε τέτοια πράγματα (κηδείες). Θα μείνω 15 μέρες άυπνος. Δεν μπορώ» εξομολογήθηκε στη συνέχεια στον παρουσιαστή, με αφορμή τον χαμό του αδερφού και του γαμπρού του.

«Δεν μπορώ αυτά. Τότε ήμουνα σκληρός, δεν ήξερα τι θα πει δάκρυ», είπε χαρακτηριστικά εμφανώς σοκαρισμένος και τόνισε ότι δεν έχει μπορέσει ακόμα να συνέλθει από τα δυσάρεστα που του έχουν τύχει στη ζωή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top