Τέλος μετά από 11 χρόνια η κόντρα Elton John - Madonna!

Άφεση αμαρτιών για το... «γ*μημ*νη στριπτιτζού»

Τέλος μετά από 11 χρόνια η κόντρα Elton John - Madonna!

Θαύμα, θαύμα! Τρεχάτε και τις καμπάνες χτυπάτε! Μετά από 11 χρόνια, ο Elton John και η Madonna είπαν να μονιάσουν επιτέλους, με τον πρώτο να μετανοεί on air και να παραδέχεται πως δεν έπρεπε να αποκαλέσει τη συνάδελφό του «γ*μημ*νη στριπτιτζού»!

Μιλώντας στο κανάλι «Extra», ο 66χρονος τραγουδιστής ζήτησε άφεση αμαρτιών, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως η Madge τον έχει ήδη συγχωρέσει: «ήμασταν σε ένα εστιατόριο στο Παρίσι. Η Madonna ήρθε και της έστειλα ένα σημείωμα. Ζήτησα συγνώμη, γιατί δεν έπρεπε να τα έχω πει όλα αυτά».

Η κόντρα Elton John – Madonna άρχισε το 2002, όταν ο Βρετανός χαρακτήρισε το «Die Another Day» που ερμήνευε η συνάδελφός του ως «το χειρότερο τραγούδι σε ταινία του James Bond».

Δύο χρόνια αργότερα, ο Elton «ξαναθυμήθηκε» την Madge και την κατηγόρησε ότι τραγουδά playback στην περιοδεία της, κάτι που της καταλόγισε και για την εμφάνιση στο «Super Bowl», το 2012.

Επίσης, ο τραγουδι��τής είχε προβλέψει (αλλά έπεσε έξω) πως η Madonna δεν θα πάρει Χρυσή Σφαίρα για την ταινία της «W.E.», ενώ το τελειωτικό «χτύπημα» ήρθε τον περασμένο Αύγουστο: όπως είχε γράψει το star.gr, χαρακτήρισε την περιοδεία της «απόλυτη καταστροφή» και την ίδια... «γ*μημ*νη στριπτιτζού του λούνα παρκ»!

Πάντως, το «material girl» δεν σκιάχτηκε με τις «βολές» του Elton... Απλά του είχε αφιερώσει το τραγούδι της «Masterpiece»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top