Παραμυθένιο: γνωστό μοντέλο παντρεύεται τον διάδοχο!

Από τις πασαρέλες... στα παλάτια η 24χρονη «νέα Cindy Crawford»

Παραμυθένιο: γνωστό μοντέλο παντρεύεται τον διάδοχο!

Μπορεί να την γνωρίσαμε ως ένα από τα πουλέν του αμερικάνικου μόντελινγκ και πολλοί να την χαρακτήρισαν ως «νέα Cindy Crawford», ωστόσο, για την Kendra Spears το πριγκιπόπουλο του παραμυθιού ήρθε και θα την κάνει κυριολεκτικά βασίλισσα!

kedra_spears.jpgΤο 24χρονο μοντέλο είναι πλέον αρραβωνιασμένο με τον μεγαλύτερο γιο του δισεκατομμυριούχου Aga Khan, τον 41χρονο πρίγκιπα Rahim Aga Khan.

Όπως ανακοινώθηκε, το ζευγάρι επισημοποίησε την σχέση του σε ισλαμική τελετή, την περασμένη Παρασκευή.

«Σας ευχαριστώ για τις όμο��φες ευχές! Είμαστε και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι», έγραψε στο Twitter της η Kendra, που, μεταξύ άλλων, έχει πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες των Diane von Furstenberg και Prada και έχει περπατήσει στα fashion shows των Calvin Klein, Chanel, Lanvin, Yves Saint Laurent και Givenchy.

«Γαλαζοαίματος», ιππότης και με εξοχικό στην Πάτμο

Ο Aga Khan είναι ένας από τους πλουσιότερους «γαλαζοαίματους» παγκοσμίως, ωστόσο είναι ο μοναδικός που δεν είναι ηγέτης σε κάποια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή.

kendra_rahim.jpgΕίναι ιδιοκτήτης καθαρόαιμων αλόγων ιπποδρομίας, διαθέτει φάρμες αλόγων, λέσχη ιστιοπλοΐας στη Σαρδηνία, δύο ιδιωτικά αεροσκάφη, ένα πολυτελές γιοτ, ένα αρχοντικό στην Πάτμο και μία έπαυλη στα περίχωρα του Παρισιού, ενώ το 1957 έλαβε τον τίτλο «Αυτού Μεγαλειότης» από τη βασίλισσα της Αγγλίας και χρίστηκε ιππότης το 2004.

Όσο για τον 41χρονο γαμπρό;
Έχοντας σπουδάσει σε Ισπανία και ΗΠΑ, ασχολείται με τις οικονομικές δραστηριότητες του πατέρα του, που απλώνονται σε ευρύτατο φάσμα, από ξενοδοχεία πολυτελείας και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έως πληθώρα μικρών επιχειρήσεων, στην Κεντρική Ασία και την υποσαχάρια Αφρική.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top