Ποιά celebrity μαμά έδωσε 350 ευρώ για να κάνει νάνι το μωρό;

Δες την να ψωνίζει για τον ερχομό του πελαργού!

Ποιά celebrity μαμά έδωσε 350 ευρώ για να κάνει νάνι το μωρό;

Στα μέσα Ιουλίου έρχεται ο πελαργός για τον πρίγκιπα William και την Catherine και η μέλλουσα μαμά πήρε την... μαμά της για να ψωνίσουν την προίκα του μωρού!

Με μια καλαθούνα ανά χείρας απαθανατίστηκαν η δούκισσα του Cambrdige και η μητέρα της, που δεν λυπήθηκαν τα χρήματα, όχι ότι τους λείπουν κιόλας: 350 ευρώ για να κάνει νάνι το μωρό!

kate-carole1.jpg

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, πάντως, το μαγαζί από το οποίο ψώνισαν είχε και... ακριβότερα, με τις τιμές να φτάνουν ακόμα και τα 1.180 ευρώ!
Κι αν περίμενες να δεις ένα «σημάδι» για το φύλο του μωρού... τζίφος! Το πήραν σε λευκό, που ταιριάζει και στα δυό!

kate-carole2.jpg

Μετά τα ψώνια, η μέλλουσα μαμά και η μέλλουσα γιαγιά «άραξαν» να πιούν έναν χυμούλι και να ξαποστάσουν, ενώ στη συνέχεια πήγαν στο παλάτι του Kensington όπου η Kate επιβλέπει τις εργασίες ανακαίνισης.

kate-carole3.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού Τύπου, τα δωμάτια του παλατιού θα είναι έτοιμα γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου, μετά, δηλαδή, τον ερχομό του πελαργού. Έτσι, η 31χρονη δούκισσα να σκοπεύει να περάσει τις πρώτες έξι εβδομάδες μετά την γέννα στο νέο σπίτι των Middleton, στο Bucklebury, κάνοντας νταντά... την μητέρα της!

kate-carole4.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top