Σήμερα στη Μύκονο οι Kardashians

Έτοιμες να γνωρίσουν το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου

Σήμερα στη Μύκονο οι Kardashians

Στρώστε τα κόκκινα χαλιά, ετοιμάστε την μπάντα του Δήμου, οι Kardashians καταφτάνουν στη Μύκονο και η άφιξή τους έχει γίνει ΤΟ θέμα συζήτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εγκυμονούσα Kim, η Kourtney και η Khloe φτάνουν σε λίγες ώρες στο… Ασπρονήσι με το ιδιωτικό τους lear jet και αναμένεται να μείνουν στο νησί για περίπου δέκα μέρες.

Φυσικά δε θα είναι μόνα τους τα κορίτσια. Σαράντα πέντε μέλη τηλεοπτικών συνεργείων θα τις συνοδεύουν και μάλιστα βρίσκονται από χθες στη Μύκονο.

kardashians1.jpg

Οι τρεις αδελφές θα συνδυάσουν business and pleasure, αφού θα κάνουν τις διακοπές τους και ταυτόχρονα θα τραβήξουν πλάνα για το reality «Keep up with the Kardashians».

kardashians2.jpg

Οι Kardashians θα μείνουν σε πολυτελέστατη βίλα στην Αλεομάνδρα και όλα είναι έτοιμα για την άφιξή τους.

kardashians3.jpg
Δρακόντεια σου λέει τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της Kim και των αδελφών της. Μέχρι και την κυκλοφορία έχουν απαγορεύσει γύρω από το κατάλυμα που θα μείνουν.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αδελφές Kardashians έχουν ζητήσει να δημιουργηθεί στη βίλα τους ένα beauty spa, ενώ θα έχουν τον δικό τους chef και τον δικό τους σερβιτόρο παρακαλώ, 24 ώρες το 24ωρο!

kardashians600.jpg

Η επίσκεψη των Kardashians θα είναι μεγάλη διαφήμιση για τη χώρα μας, αφού το reality στο οποίο πρωταγωνιστούν έχει εκατομμύρια τηλεθεατές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top