Βάνα Μπάρμπα: «Ποτέ μου δεν είχα φίλους. Τη μεγαλύτερη ζημιά, την έπαθα από γυναίκες!»

Διηγείται, τη μεγαλύτερη προδοσία που της έχει κάνει κολλητή της φίλη!

​Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια στο χώρο της showbiz, η Bάνα Μπάρμπα κάνει τον απολογισμό της και λέει:

«Δεν είχα ποτέ φίλους. Οι πραγματικοί φίλοι μου είναι από τα Γιάννενα. Όλοι οι υπόλοιποι αυτά τα 25 χρόνια, ήταν υπέροχοι γνωστοί. Αλλά όλο αυτό το κομμάτι, δεν έμεινε. Τη μεγαλύτερη μου ζημιά την έπαθα από γυναίκες. Έχω πάθει μεγάλο κακό! Ήμουνα πάντα μια απειλή» λέει.

Και εξηγεί, πως κι εκείνη έχει νιώσει αντίστοιχα έτσι για άλλες γυναίκες, αλλά πλέον το έχει ξεπεράσει:

«Κι εγώ το έχω κάνει. Όταν βλέπω εντυπωσιακές γυναίκες, ψάχνω να βρω ένα ψεγάδι, να πω ότι είναι ατάλαντη η άλλη!»

Στη συνέχεια, εξομολογείται και την μεγαλύτερη προδοσία που έχει πάθει από γυναίκα:

«Ήταν μεγαλύτερη από μένα, και την αγαπούσ�� πάρα πολύ. Ήμουν στα ξεκινήματα μου, κι εκείνη ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα. Κάποια στιγμή, την παίρνω τηλέφωνο χαρούμενη, και της λέω θα πάω στην Ύδρα, θα έρθει αυτός να με συναντήσει (μια μεγάλη προσωπικότητα του εξωτερικού που δεν έπρεπε να μαθευτεί η συνάντηση τους), και την επόμενη μέρα, το βλέπω εξώφυλλο. Μου έκανε απίστευτη ζημιά. Δεν μπόρεσα να βρεθώ με αυτόν τον άνθρωπο ουσιαστικά γιατί εκείνος, θεώρησε πως το έκανα εγώ. Το χειρότερο, είναι πως η φίλη μου, το έκανε επί χρήμασι. Ήταν φίλη, και με πούλησε σε δημοσιογράφους για να πάρει χρήματα. Το σταριλίκι, το έχουμε πληρώσει με τη ζωή μας. Δεν πιστεύω ότι κανείς μπορεί να με αγαπάει!»

Τέλος, μίλησε και για τους πρώην της, με τους οποίους όπως λέει έχει πλέον φιλική σχέση:

«Με όλους μου τους άντρες έχω κρατήσει φιλική σχέση. Με όσους αγάπησα και ερωτε��τηκα, είναι οι καλύτεροι μου φίλοι, γιατί υπήρχε ένας έρωτας που μεταλλάχτηκε σε αγάπη».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO, ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΝΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top