Stan: «Όταν ερωτεύομαι είμαι εκεί 100%»

Η οικογένεια του, ο έρωτας, η Πάρος και το βραβείο με τον Παπακαλιάτη

Stan: «Όταν ερωτεύομαι είμαι εκεί 100%»

​Για την ραγδαία αποδοχή και αγάπη που έχει από τον κόσμο μόλις στα δύο χρόνια εμφάνισης του στο χώρο, την οικογένεια του, τα παιδικά του χρόνια στην Πάρο αλλά και το πώς βιώνει τον έρωτα, μίλησε ο δημοφιλής τραγουδιστής της νεολαίας Stan.

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πόσο ραγδαίο είναι όλο αυτό για μένα και παρόλο που μου λένε ότι “πάμε πάρα πολύ καλά”, έχω ακόμα την αγωνία. Δουλεύω πολύ σκληρά και έχω μάθει να δουλεύω από τα 14 μου» λέει ο δημοφιλής τραγουδιστής.

164639_502786619781152_193764202_n.jpg

Η οικογένεια του είναι το σημείο αναφοράς του και εξακολουθεί να πορεύεται με τις αξίες που μεγάλωσε. Ο ίδιος παραδέχεται: «Έχω μάθει από την οικογένεια μου να είμαι αγωνιστής. Μου έμαθαν από μικρό ότι ήθελα, να το παίρνω με την αξία μου».

Ο Stan τα πρώτα χρόνια της ζωής του μεγάλωσε στην Νέα Ιωνία αλλά αργότερα μετακόμισε με την οικογένεια του λόγω οικονομικών προβλημάτων μόνιμα στην Πάρο, όπου πέρασε και τα σχολικά του χρόνια. Ο ίδιος περιγράφει: «Θυμάμαι στην Πάρο τις εκδρομές με το σχολείο δίπλα στη θάλασσα. Αν κάνω παιδιά, θα ‘θελα να μεγαλώσουν σ’ένα τέτοιο περιβάλλον».

541812_467649859965515_2115373446_n.jpg

Ακόμη, αποκαλύπτει πως οι γονείς του είναι υπερπροστατευτικοί μαζί του και πως όταν είχε έρθει στην Αθήνα για να κάνει τα πρώτα του βήματα δεν τους το είχε πει καν!

Όσον αφορά στον έρωτα ο Stan παραδέχεται δεν του αρέσει να μιλά για τα προσωπικά του γιατί ο κόσμος τώρα τον γνωρίζει. Ωστόσο, αποκαλύπτει : «Με κερδίζει ένα έντονο βλέμμα, η αίσθηση του διαφορετικού και η θετ��κή αύρα» και προσθέτει: «Όταν ερωτεύομαι είμαι εκεί 100%».

Τέλος, ο Stan μίλησε και για τα Grammy Awards στα οποία φέτος θα απονείμει βραβείο μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Δείτε τη συνέντευξη...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top