Η Δραγούμη εξηγεί ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, πως η οικιακή της βοηθός, βρήκε τραγικό θάνατο μες το σπίτι της!

Μιλά για τη δικαστική διαμάχη του συζύγου της: «Η μοίρα έπρεπε να πάρει κάποιον»

Για τη δικαστική διαμάχη του συζύγου της, Έντι Ρόμπερτς, αλλά και για το πώς ακριβώς η 20χρονη οικιακή της βοηθός βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι της ηθοποιού από ηλεκτροπληξία, μίλησε η Ναταλία Δραγούμη.

Η τραγωδία, συνέβη πριν από εφτά χρόνια, όταν η Δραγούμη με το σύζυγο της, είχαν μόλις ανακαινίσει το σπίτι τους:

«Η κοπέλα έχασε τη ζωή της, από ηλεκτροπληξία. Στο σπίτι μας υπήρχε ένα κουμπί στον πίνακα σαν όλα τ΄άλλα μαύρα κουμπιά, παρόλο που ήταν όλα καινούργια και ανακαινισμένα. Ένας επαγγελματίας, επιπόλαιος ηλεκτρολόγος που έφτιαξε τον π��νακα, δεν είπε ποτέ σε κανέναν, και δεν μας έδειξε πως υπάρχει αυτό το κουμπί που λέγεται bypass. Το εν λόγω κουμπί έχει καταργηθεί από το 2006. Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του 2006. Το κουμπί αυτό, αναιρεί την ύπαρξη του ρελέ. Αν γίνει βραχυκύκλωμα, το ρελέ δεν θα πέσει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, και αυτός είναι ο λόγος που μιλάω για το θέμα. Χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή. Πριν μισή ώρα, η κοπέλα είχε κάνει μπάνιο το νεογέννητο μωρό μου. Ήμασταν κι εμείς μες το σπίτι, στο ίδιο μπάνιο που μπαίνουμε όλοι. Η μοίρα, θα έπρεπε να πάρει κάποιον. Έγινε ένα βραχυκύκλωμα».

Και δεν είναι το μόνο. Όπως προσθέτει η ηθοποιός, «είχε έρθει η ΔΕΗ, και υποτίθεται όταν κάνεις ανακαίνιση, έρχονται, ελέγχουν τη γείωση και σου δίνουν άδεια λειτουργίας. Είχε γίνει αυτό, είχε έρ��ει η ΔΕΗ, την είχε ελέγξει και μας είχε δώσει άδεια. Αλλά η γείωση δεν ήταν σωστή! Αν ποτέ έρθει η ΔΕΗ, καλό είναι να πάρετε και έναν δικό σας ηλεκτρολόγο».

Μάλιστα, εξήγησε πως η δίκη του συζύγου της έγινε αυτεπάγγελτα, και ότι δικάζονται και οι δυο ηλεκτρολόγοι που ήταν υπεύθυνοι γι΄αυτό:

«Έχει τελειώσει η ιστορία, αλλά ο σύζυγος μου, κατηγορήθηκε αυτεπάγγελτα. Η ευθύνη του ιδιοκτήτη, είναι απλά πως δεν γνώριζε την ύπαρξη του κουμπιού αυτού. Και μάλιστα στο δικαστήριο, η ίδια η δικαστής, είπε να πάω σπίτι μου να δω αν έχω bypass. Αυτό το bypass είναι σαν να έχεις μια βόμβα μες το σπίτι σου, και το τρομερό, είναι πως το έβαλε ένας επαγγελματίας ηλεκτρολόγος!»

Τέλος, μίλησε και για το περιβόητο i-Phone, που της έκανε δώρο ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ:

«Το θέμα δεν είναι αν πήρα εγώ δώρο το i-Phone. Το θέμα είναι ότι μέσα στο ΑΠΘ, ο ένας λέει για τον άλλον, πως ο άλλος μου το χάρισε. Ο,τι είναι να πω για το πώς έγιναν τα πράγματα και ποιος μου το χάρισε, κλήθηκα ως μάρτυρας και το έχω πει!»

Κατέληξε μάλιστα, πως «ο,τι ήταν να πω, το είπα εγγράφως στο δικαστήριο. Την επόμενη φορά που θα μου δώσει κάποιος ένα δώρο –συμβαίνει στους επωνύμους-, θα βάλω το μυαλό μου να σκεφτεί αν είναι κρατικά χρήματα ή από ιδιώτη, και αναλόγως θα το δεχτώ ή όχι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top