Βlake Lively: το μπούστο της δεν χωρούσε στο στενό φόρεμα

Ασφυκτιούσε και ξεχείλιζε το στήθος του «Gossip Girl»

Βlake Lively: το μπούστο της δεν χωρούσε στο στενό φόρεμα

Πρώτη ανάρτηση: 10/11/2011, 00:31

Η Blake Lively είναι μια από τις πιο «καυτές» γυναίκες του Hollywood. Το αποδεικνύουν και οι έρωτες της, μιας και αλλάζει τους ωραίους άντρες σαν τα πουκάμισα.


Μετά την σύντομη σχέση της λοιπόν με τον Leonardo Di Caprio, εδώ και περίπου δυο μήνες, βγαίνει με τον Ryan Reyonolds. Τον πρώην της Scarlet Johansson.

Αν μάλιστα κρίνουμε και από τις εν λόγω φωτογραφίες, μπορούμε εύκολα να παρατηρήσουμε πως τόσο η σεξουαλικότητα του 25χρονου «Gossip Girl», όσο και ο αισθησιασμός… ξεχειλίζουν! Μαζί με το μπούστο της φυσικά, που ασφυκτιά μέσα στο σούπερ στενό της φόρεμα.
Η Blake, έδωσε το παρόν στο πάρτι που διοργάνωσε ο οίκος Versace, ώστε να γιορτάσει τη συνεργασία του με την μάρκα «H&M».

Έτσι κι εκείνη, για να τιμήσει τη βραδιά, επέλεξε ένα πολύ στενό φόρεμα του οίκου Versace, το οποίο είχε τόσο βαθύ ντεκολτέ, με αποτέλεσμα το στήθος της ν΄ασφυκτιά και να ξεχειλίζει.

Αν σας πούμε πως πέταξε τα μάτια έξω όσων την είδαν από κοντά, λίγο θα είναι! Με τέτοιο στήθος που μάτια γι΄άλλη στο πάρτι. Τις επισκίασε όλες! Όχι πως αυτό δεν ήταν το ζητούμενο…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top