Ζαφείρης Μελάς: Ζητά «συγγνώμη» από τον Αγάθωνα, αλλά του λέει να ΜΗΝ πάει Eurovision!

«Έχω παράπονο. Ντρέπομαι για εκείνον! Τα παιδιά και τα εγγόνια μου τον μισούν»

Ζαφείρης Μελάς: Ζητά «συγγνώμη» από τον Αγάθωνα, αλλά του λέει να ΜΗΝ πάει Eurovision!

Μια… αντιφατική συνέντευξη έδωσε ο Ζαφείρης Μελάς, αναφερόμενος για ακόμα μια φορά, στην κόντρα του με τον Αγάθωνα.

Ο λαϊκός τραγουδιστής, αναφερόμενος στη φράση που είχε πει πως «δεν μου αρέσει η φάτσα του Αγάθωνα για Eurovision», είπε:

«Αν τον ενόχλησε, ζητώ συγγνώμη. Είναι σπουδαίο να ζητάς συγγνώμη. Είναι πολύ αντρικό και αρσενικό. Και επειδή είμαι άνδρας, αρσενικό και μαγκάκι, ζητάω συγγνώμη από τον κύριο Αγάθωνα. Θα τα πούμε μετά την Eurovision όμως».

Σχολιάζοντας τη συμπεριφορά του ρεμπέτη, πρόσθεσε:

«Αντέδρασε πολύ άσχημα και υπερβολικά. Είναι λάθος του αυτό. Ζούμε σε μια πόλη και ένα χώρο που είναι πολύ μικρός. Κάποια στιγμή μπορεί να βρεθούμε. Και θα του ζητήσω εξηγήσεις. Γιατί δεν μπορείς να λες έναν πατέρα, έναν παππού, μια ιστορία τόσο μεγάλη βρωμόσκυλο. Με πλήγωσε πολύ άσχημα. Δεν λέγεται αυτή η λέξη».

Όπως είπε, «για τον Αγάθωνα ντρέπομαι. Όχι για μένα! Γιατί τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου τον αγαπούσαν και τώρα τον μισούν! Θυμό δεν έχω. Παράπονο έχω! Κι αυτό που θα του πω, θα του το πω με παράπονο. Γιατί κι αυτός πατέρας είναι, κι αυτός από τα σκυλάδικα έζησε, κι αυτός σε παράγκες τραγουδούσε και τραγουδάει ακόμα, όπως κι εγώ. Από εκεί είναι το ξεκίνημα μας!»

Τέλος, κρίνοντας το τραγούδι δήλωσε:

«Το τραγούδι είναι πολύ καλό. Απλώς δεν μ΄αρέσει η φάτσα του Αγάθωνα! Άποψη μου είναι. Υπάρχουν κι άλλοι ρεμπέτες! Έχει άλλα παιδιά που είναι ομορφότερα και πιο ταλαντούχα. Μήπως τον διάλεξαν για διάφορους λόγους; Δεν ξέρω!»

Γι΄αυτό και τον συμβούλεψε:

«Να μην πάει. Να μην πάει! Δεν κάνει γι΄αυτό το θεσμό ο Αγάθωνας! Αν μπορεί, να κάνει και αύριο πίσω!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top