Εκατομμύρια στην Adele για... την αυτοβιογραφία της!

Θα γράψει τελικά βιβλίο η τραγουδίστρια; Μάθε την απάντηση

Εκατομμύρια στην Adele για... την αυτοβιογραφία της!

«Χρυσή» την κάνουν την Adele μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι για να γράψει την... αυτοβιογραφία της! Τι κι αν είναι μόλις 24 ετών; Η ιστορία της ταλαντούχας και βραβευμένης τραγουδίστριας έχει «ζουμί», ενώ η ίδια απάντησε μέσω του εκπροσώπου της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, εκατομμύρια πέφτουν στα πόδια της Adele για το βιβλίο, δεδομένων όσων έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα στη μουσική βιομηχανία.

Παρά το Όσκαρ, τα εννιά βραβεία Grammy και τα τέσσερα Brit, τις εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων ανά τον κόσμο και την γέννηση του γιού της, η 24χρονη σταρ... αρνείται να πει την ιστορία της ζωής της!

«Η Adele δεν ήταν ποτέ επιδεικτικό άτομο. Έτσι, λοιπόν, θα της έπαιρνε πολύ για να γράψει την ιστορία της ζωής της. Αλλά ακόμα και μετά την προσοδοφόρα πρόταση, το πρωταρχικό μέλημα της δεν ήταν η επιθυμία της να γράψει ένα βιβλίο για μόλις 24 χρόνια ζωής», είπε ο εκπρόσωπός της.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, «νιώθει ότι πρέπει να περιμένει μέχρι να έχει αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες ζωής για να γράψει. Ποτέ δεν λέει ποτέ, αλλά τώρα είπε “όχι”»!

Δες στο βίντεο την πιο πρόσφατη live εμφάνιση της Adele, στα Όσκαρ, με το «Skyfall»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top