Για... πρόεδρο των ΗΠΑ προορίζει την κόρη της η Beyonce!

Τι λέει καθημερινά στην Blue Ivy η «λαμπερή» μαμά;

Για... πρόεδρο των ΗΠΑ προορίζει την κόρη της η Beyonce!

«Κολλητάρι» με τον Barack Obama είναι η Beyonce, αλλά... του «ροκανίζει» τη θέση: όπως αποκάλυψε η ίδια, καθημερινά λέει στην ενός έτους κορούλα της ότι μπορεί να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ!

Η 31χρονη σταρ συμμετέχει σε καμπάνια για την χειραφέτηση των γυναικών από το ίδρυμα «Chime For Change» του οίκου Gucci, στην οποία παίρνουν μέρος -μεταξύ άλλων- και οι Katy Perry, Zoe Saldana, Blake Lively και Olivia Wilde.

«Καθημερινά λέω στην κόρη μου “μπορείς να γίνεις Πρόεδρος, είναι πιθανό”», αποκαλύπτει η Beyonce, που εμφανίζεται με τζινάκι και αθλητικά, καθισμένη στο πάτωμα ενός στούντιο, ενώ μιλά και για τα όσα της έμαθε η μητέρα της.

Όπως προσθέτει η ίδια, η Blue Ivy –στην οποία οι γονείς της έχουν πάρει ουκ ολίγα δωράκια εκατομμυρίων αλλά και... σουίτα σε γήπεδο μπάσκετ- δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς είναι αυτό που της λέει η μαμά, αλλά... χαλάλι!

Η καμπάνια εντάσσεται στο πλαίσιο μιας μεγάλης μουσικής βραδιάς, που θα γίνει την 1η Ιουνίου, στο Λονδίνο, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τις γυναίκες όλου του κόσμου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top