Tους τσακώσαμε! Κρυφό ραντεβουδάκι για τους βρικόλακες του «Twilight»

Ακόμα «μαζί» Kirsten Stewart και Robert Pattinson

Tους τσακώσαμε! Κρυφό ραντεβουδάκι για τους βρικόλακες του «Twilight»
Μπορεί εδώ και περίπου δυο χρόνια να φυλάνε τη σχέση τους ως επτασφράγιστο μυστικό, όμως ο φακός «τσάκωσε» την Kirsten Stewart και τον Robert Pattinson σε ένα άκρως… «ροζ» ραντεβουδάκι!

Η 21χρονη ηθοποιός, επισκέφτηκε τον καλό της στο διαμέρισμα του στο Δυτικό Λονδίνο. Με πολύ casual ντύσιμο, τα μαλλιά της μπερδεμένα και φανερά εξουθενωμένη, η Kirsten προσπάθησε να μπει κρυφά στο σπίτι του Robert, αλλά δεν τα κατάφερε και τόσο καλά, μιας και οι παπαράτσι την έπιασαν… «επ΄αυτοφώρω».
Το ζευγαράκι, συναντήθηκε έπειτα από αρκετό καιρό που οι δυο τους πέρασαν χωριστά, μιας και ο Pattinson ήταν απασχολημένος με την προώθηση του τελευταίου «Twilight Saga: Breaking Dawn in Paris», απ΄όπου και απουσίαζε η αγαπημένη του, η οποία βρισκόταν στην Αγγλία, όπου προμόταρε την νέα της ταινία «Snow White And the Huntsman».

Η ταινία «Twilight» θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου, και οι fans της αναμένουν πως και πως τις σεξουαλικές σκηνές ανάμεσα σ΄εκείνη και τον βρικόλακα «Edward», μιας και το κινηματογραφικό ζευγάρι είναι η πρώτη φορά που θα κάνει έρωτα!
Μάλιστα η ίδια η Stewart, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της για τις εν λόγω σκηνές, πως «ήταν τόσο καυτές που αναγκαστήκαμε να διακόψουμε το γύρισμα και να το επαναλάβουμε».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top