Νέα Σελήνη στον Κριό: «Στα αστέρια κάντε μια ευχή!»

Μια καλή μέρα για restart και νέα ξεκινήματα!

Νέα Σελήνη στον Κριό: «Στα αστέρια κάντε μια ευχή!»
​Σήμερα, στις 10 Απριλίου και ώρα 12:35, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη για το μήνα Απρίλιο, στο ζώδιο του Κριού.
Είναι η πρώτη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο πρώτο ζώδιο του αστρολογικού κύκλου, γι’ αυτό και είναι ξεχωριστή, αφού συμβολίζει ένα νέο κύκλο «ζωής» και γεγονότων.
Ο Κριός είναι το κατ’εξοχήν ζώδιο του αθλητισμού, της παρόρμησης και της δράσης και αυτή η Νέα Σελήνη προμηνύει νέα ξεκινήματα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών, με θετική έκβαση!
Ο Άρης και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σηματοδοτούν εξελίξεις σε αισθηματικά και οικονομικά. Μάλιστα, στο κομμάτι των σχέσεων, οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα προβλέπονται φλογερές, θυελλώδεις και γεμάτες πάθος.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι από τη Νέα Σελήνη στον Κριό είναι τα ζώδια της φωτιάς Κριοί, Λέοντες, Τοξότες- αλλά δεν πάνε πίσω οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι!
Το νου τους θα πρέπει να έχουν οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, γιατί η νέα Σελήνη θα ρίξει φως σε κάποιο τομέα της ζωής τους, για τον οποίο θα κληθούν να ξεκαθαρίσουν και να πάρουν αποφάσεις!
Ταύροι και Παρθένοι καλείστε να «γεφυρώσετε» εσωτερικά διλήμματα και οικονομικές δυσκολίες δικές σας ή τρίτων. Οι Ταύροι καλούνται με τη νέα Σελήνη να βάλουν τα πράγματα σε τάξη μέσα τους, ενώ οι Παρθένοι ακόμη και να ζήσουν ένα φλογερό έρωτα… που τον επόμενο μήνα θα δείξει πως θα εξελιχθεί.
Σκορπιοί και Ιχθείς ευνοούνται σε εργασιακά και οικονομικά θέματα αντίστοιχα. Το νέο φεγγάρι θα τους δώσει όλη τη θετική επιρροή του για κάποια νέα εργασία ή για αύξηση των εσόδων τους.
*Εξαιτίας της σημαντικότητας της Νέας Σελήνης, αφού η σημερινή είναι αυτή που εγκαινιάζει τη νέα αστρολογική χρονιά… μπορείτε να κάνετε τις ευχές σας, που μεγάλη πιθανότητα έχουν να «πιάσουν τόπο»!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top