Αρνείται να πληρώσει το... χαράτσι η Shakira!

Λεφτά υπάρχουν, αλλά σιγά μην τα δώσει για τον πρώην της

Αρνείται να πληρώσει το... χαράτσι η Shakira!

Ούτε χαράτσι, ούτε ΕΤΑΚ, ούτε ΦΑΠ, δέχεται η Shakira και διαμήνυσε στον πρώην της πως δεν πληρώνει ούτε ένα από τα περίπου 77 εκατομμύρια ευρώ που της ζητάει, επικαλούμενος μονομερή διάσπαση συμβολαίου!

shakira_delarua.jpgΓια 11 χρόνια ήταν ζευγάρι με τον Antonio de la Rua η Κολομβιανή σταρ και τον άφησε στα κρύα του λουτρού για τις ματάρες του Gerard Pique, με τον οποίο έχει πλέον και ένα γιο.

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο πάλαι ποτέ αγαπημένος κινήθηκε δικαστικά και ζήτησε τα λεφτά από την Shakira, υποστηρίζοντας πως έσπασε το συμβόλαιο που είχαν οι δυό τους, σύμφωνα με το οποίο ο Antonio εκτελούσε και χρέη μάνατζερ, εκτός από εκείνα του συντρόφου.

Καλέ σαν της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνι Μαυρίδη είναι αυτό το story...

Η 35χρονη σταρ έριξε «άκυρο» στο αίτημα του πρώην, ενώ εκπρόσωπός της επισήμανε ότι ο Antonio ουδέποτε ήταν μάνατζέρ της και η μόνη μεταξύ τους συμφωνία υπογράφθηκε το 2006 και προέβλεπε πως σε περίπτωση χωρισμού ο καθένας θα έχει την περιουσία του! Άσε που, όπως πρόσθεσε ο ίδιος, η τραγουδίστρια ήταν famous προ πολλού και δεν έγινε εξαιτίας του πάλαι ποτέ καλού της...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top