Ο εγκέφαλος του Τόμας, δεν ανταποκρίνεται μέχρι στιγμής στη νέα θεραπεία

Το θαύμα στο οποίο όλοι ελπίζουν, δεν έγινε ακόμα

Ο εγκέφαλος του Τόμας, δεν ανταποκρίνεται μέχρι στιγμής στη νέα θεραπεία

Δυο εβδομάδες συμπληρώνονται σήμερα από την Κυριακή, που ο Τόμας Πρωτόπαπας, είχε το τραγικό ατύχημα στην Αττική Οδό, με αποτέλεσμα έκτοτε, να βρίσκεται διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Όλες αυτές τις μέρες, από το πλευρό του δεν έχουν λείψει οι γονείς, οι συγγενείς και η κοπέλα του. Τα λόγια του θείου του σε ανατριχιάζουν:

«Οι γονείς του είναι εξοντωμένοι. Όλοι οι υπόλοιποι, κλαίμε κατά διαστήματα».

Τις δεκαπέντε αυτές μέρες, όλοι περιμένουν ένα σημάδι από τον Τόμας. Μια αντίδραση από τον εγκέφαλο του. Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει, αλλά κανείς δεν χάνει την πίστη του. «Ο Τόμας είναι μαχητής» λένε, και ποντάρουν σ΄αυτό.

Σ΄αυτό πόνταραν και οι γιατροί από εξειδικευμένο κέντρο της Αγγλίας, που βλέποντας τις εξετάσεις του, τόνισαν πως αν και η πίεση του εγκεφάλου του ήτα�� πολύ ψηλή, το ότι είναι αθλητής, σημαίνει πως μπορούν όλοι να ελπίζουν, χωρίς όμως να είναι κι εκείνοι ιδιαίτερα ενθαρρυντικοί.

Οι δικοί του πάντως, ελπίζουν σε ένα θαύμα. Μετά από τρεις διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές στις οποίες υπεβλήθη ο 25χρονος ηθοποιός, τη Δευτέρα, αναμένονται τ΄αποτελέσματα μιας καινούργιας θεραπείας.

Και μέσα σε όλ΄αυτά, υπήρξαν και κάποιοι που από "λάθος"(;)έγραψαν πως ο Τόμας "έφυγε" από τη ζωή, κείμενο το οποίο εν συνεχεία "κατέβηκε".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top