Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Δάντης, Στέλιος Ρόκκος, απαντάν�� στις δηλώσεις Νταλάρα για τα μπουζούκια!

ΔΕΙΤΕ τι λένε για τους «πίτα καλλιτέχνες» και τα «fast songs»

Στις υποτιμητικές δηλώσεις που έκανε για τα μπουζούκια ο Γιώργος Νταλάρας, απάντησαν η Πέγκυ Ζήνα, ο Χρήστος Δάντης και ο Στέλιος Ρόκκος.

Θέλετε να μάθετε ποια είναι η δική τους άποψη;

«Πιστεύω ότι ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος έχει μια παραπάνω από αξιόλογη καριέρα, μιλούσε για κάποιους συγκεκριμένα που μάλλον λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Οπότε, όλοι οι υπόλοιποι που δεν λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο, ας μην το παίρνουμε τοις μετρητοίς γιατί δεν εννοούσε εμάς. Είναι σεβαστή πάντως η άποψη του, γιατί και ο ίδιος έχει σεβαστεί πολύ αυτό που λέμε τραγούδι. Και με το ρεπερτόριο του, και από θέμα αντιμετώπισης γενικότερα», δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα.

Ο Χρήστος Δάντης, από την άλλη, είπε:

«Ο Νταλάρας όχι μόνο έχει δικαίωμα άποψης πάνω στη δουλειά μας, αλλά είναι υποχρέωση μας να ακούμε με ανοιχτά τα΄αυτιά, τι λέει και τι μας προτείνει. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ μικρό για να σχολιάσω κάποια δήλωση του Γιώργου Νταλάρα».

Τέλος, ο Στέλιος Ρόκκος ξεκαθάρισε πως «εγώ δεν πίνω ποτέ! Δεν ξέρω και δεν μ΄ ενδιαφέρει. Είναι μια απορία που κάποιος πρέπει να του τη λύσει. Εγώ δεν μπορώ!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top