Φάε τζάμπα στο εστιατόριο του Bon Jovi!

Πώς βοηθάει τον κόσμο εν μέσω οικονομικής κρίσης ο ρόκερ;

Φάε τζάμπα στο εστιατόριο του Bon Jovi!

Την δική του απάντηση στην οικονομική κρίση έδωσε ο Jon Bon Jovi, που άνοιξε εστιατόριο όπου οι πελάτες πληρώνουν όσο αντέχει η τσέπη τους! Κι αν δεν αντέχει καθόλου; Πληρώνουν το φαγητό τους... δουλεύοντας στο μαγαζί!

Το «Soul Kitchen», όπως ονομάζεται το εστιατόριο του ρόκερ, άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης στο κεντρικό New Jersey και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα πιο κυριλέ εστιατόρια του υπόλοιπου κόσμου.

Πού είναι η διαφορά του; Στο ότι το μενού ΔΕΝ έχει τιμές!

Ο πελάτης μπο��εί είτε να αφήσει ό,τι χρήματα μπορεί να διαθέσει, είτε να προσφέρει μερικές ώρες κοινωνικής υπηρεσίας (π.χ. βοηθώντας στο μαγείρεμα, στρώνοντας τραπέζια ή καθαρίζοντας) σε αντάλλαγμα για το δείπνο του.

«Με την οικονομική κρίση κατάλαβα ότι ένα από τα πράγματα που εξανεμίστηκαν είναι το εισόδημα», δήλωσε ο Bon Jovi στα εγκαίνια και επισήμανε πως ένας στους έξι Αμερικανούς δεν έχει ούτε για να φάει.

Η ανταπόκριση στο πρωτότυπο εγχείρημα -που μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι επώνυμοι- είναι μεγάλη. Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια ο ρόκερ έχει βοηθήσει μέσω του ιδρύματός του εκατοντάδες οικογένειες που έχουν ανάγκη, τόσο με συσσίτια, όσο και με χτίσιμο σπιτιών!

Αυτό θα πει να έχεις και χρυσή καριέρα και χρυσή καρδιά...

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το «Soul Kitchen»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top