Δείτε τα όργια της Rihanna με το νέο της σύντροφο!

Απίστευτες hardcore σκηνές μεταξύ του ζευγαριού

Δείτε τα όργια της Rihanna με το νέο της σύντροφο!
Η χημεία και ο έρωτας που υπάρχουν ανάμεσα στη Rihanna και το νέο της amore είναι εμφανή. Το νέο ζεύγος βρήκε την αγάπη ακριβώς όπως στο ομώνυμο video clip της Rihanna “We Found Love”. Ξέρετε… αυτό που την κυνήγησε ο αγρότης επειδή σερνόταν ημίγυμνη μέσα στα χωράφια του.

Εκεί γνώρισε και τον Dudley O’Shaughnessy, όπου σύμφωνα πάντα με το σενάριο του clip, η σχέση τους ξεκινά μές τις αγάπες και τον ρομαντισμό, και καταλήγει να είναι άρρωστη και επικίνδυνη!

Πολλές από τις σκηνές του «We found Love» είναι πολύ… hardcore, αφού όπως θα δείτε, ο αγαπημένος της Rihanna «χτυπά» τατουάζ στα οπίσθια της με τη λέξη “mine” δηλαδή «δικά μου».
Πρόκειται για ένα από τα πιο σέξι και προκλητικά video clips της 23χρονης τραγουδίστριας, η οποία δήλωσε μέσω του Twitter της:

«Ποτέ μου δεν έχω ξαναγυρίσει ανάλογο video clip. Είναι ένα από τα βαθύτερα και πιο συναισθηματικά που έχω κάνει ποτέ. Από την αρχή μέχρι το τέλος μιλά για την αγάπη σαν ναρκωτικό, από το οποίο δύσκολα μπορείς να απεξαρτηθείς. Μιλά για τα καλά και τα κακά της αγάπης. Τους κινδύνους της».

Στην αρχή του video clip, η Rihanna εμφανίζεται να κάνει ένα μονόλογο:
«Κανείς πο��έ δεν θα καταλάβει πόσο πονάει. Νιώθεις κενός, χωρίς ελπίδα, και πως κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Όταν όλα πια τελειώσουν, τότε εύχεσαι να γύριζες το χρόνο πίσω για να τα ξανακάνεις όλα σωστά απ΄την αρχή».

Στην πορεία, η Rihanna με τον σύντροφο της εμφανίζονται σαν ένα ζευγάρι όπως όλα τα΄άλλα. Φιλιούνται, αγκαλιάζονται και κάνουν έρωτα.

Στη συνέχεια όμως ο έρωτας τους γίνεται άρρωστα παθιασμένος και αρχίζουν να καπνίζουν μαριχουάνα, να πίνουν αλκοόλ και η σχέση τους περνά σε άλλο επίπεδο που καταλήγει σε άγρια πάρτι και γενικώς άγρια πράγματα σε χωράφια!

Καταλάβατε τώρα γιατί εξοργίστηκε ο αγρότης. Λίγο η γύμνια της Rihanna λίγο τα όργια στη φύση, σκανδαλίστηκε ο άνθρωπος!...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top