Ποια επώνυμη ξέχασε την ετικέτα με την τιμή πάνω στο σακάκι της;

Το φόρεσε και πήγε σε εκδήλωση με την καρτέλα να κρέμεται

Ποια επώνυμη ξέχασε την ετικέτα με την τιμή πάνω στο σακάκι της;
Από το κακό στο χειρότερο πάει η Courtney Love. Η 47χρονη τραγουδίστρια-ηθοποιός, είχε παραπονεθεί στο παρελθόν πως διάσημοι σχεδιαστές δεν της δανείζουν τα ρούχα τους όπως κάνουν με άλλες stars, προκειμένου να τα φορέσει.

Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί. Επειδή όσο περνάνε τα χρόνια, η ηθοποιός πέφτει σε πολλά… στιλιστικά αμαρτήματα, ενώ οι φωτογραφίες των παπαράτσι δεν είναι καθόλου κολακευτικές.

Η 47χρονη ηθοποιός, έδωσε το παρόν σε τιμητική εκδήλωση του Πανεπιστημίου «Trinital College» όπου φοιτούσε στα νεανικά της χρόνια, και η εμφάνιση της μόνο… «τιμητική» για την ίδια δεν ήταν.
Για ποιο λόγο; πρώτον επειδή ξέχασε να βγάλει το καρτελάκι με την τιμή του πανάκριβου «Dolce&Gabbana» που φορούσε, ενώ ο στιλιστικός της συνδυασμός ήταν απερίγραπτος!

Πράσινη ζακέτα, μαύρη γόβα, φλοράλ φόρεμα και καφέ τ��άντα ολοκλήρωναν το όλο… «ντύσιμο» της σταρ η οποία όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, ήταν ολίγον τι… «στον κόσμο» της να το πούμε;

Ούτε που πήρε χαμπάρι την ετικέτα, ενώ με ένα χαμόγελο που έφτανε μέχρι τ΄αυτιά, έδειχνε ν΄απολαμβάνει το reunion με τους παλιούς της συμφοιτητές.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top