Jennifer Lopez: «Δεν μιλάω για μια σχέση αν δεν γίνει σοβαρή»

«Θέλω να προστατέψω τα παιδιά μου»

Jennifer Lopez: «Δεν μιλάω για μια σχέση αν δεν γίνει σοβαρή»
Μαμά πάνω απ΄όλα, δηλώνει η Jennifer Lopez. H διάσημη τραγουδίστρια, μπορεί μετά το χωρισμό της από τον Mark Anthony να έχει ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο του Bradley Cooper, αλλά δεν σκοπεύει να το παραδεχτεί, αν πρώτα δεν γίνει σοβαρή αυτή η σχέση.

Η 42χρονη Λατίνα, παρευρέθηκε σε εκδήλωση για τη νέα collection ρούχων με την επωνυμία της, και δήλωσε πως πρωτίστως, την ενδιαφέρει να προστατέψει τα παιδιά της, Emme και Max.

«Είμαι μαμά και τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητα μου. Και γ��α χάρη τους, δεν πρόκειται να σχολιάσω για το αν βρίσκομαι ή όχι σε σχέση, μέχρι τουλάχιστον αυτή να γίνει σοβαρή».
Όπως σας γράψαμε και από το star.gr, η Lopez λέγεται πώς τον τελευταίο μήνα είναι ζευγάρι με τον 37χρονο ηθοποιό του «Ηangover», Bradley Cooper.

Μάλιστα οι φωτογράφοι τους τσάκωσαν στο αυτοκίνητο του ηθοποιού, με την JLo να κρύβει ντροπιασμένη το πρόσωπο της από τους παπαράτσι.

Όσο για εκείνους που τη ρωτάνε πώς τελευταία έχει ομορφύνει επικίνδυνα; η 42χρονη σταρ απαντά πώς «αφιερώνω πολύ χρόνο στον ύπνο. Τον θεωρώ σημαντικό.Ξέρετε, επειδή έχω δίδυμα και δουλεύω πολλές ώρες, πρέπει να φροντίζω καλά τον εαυτό μου. Πρώτα για να είμαι εντάξει απέναντι τους, κι έπειτα για να είμαι καλή σε ο,τι κάνω».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top