Ελισάβετ Σπανού: Μιλά για τη νέα της σχέση και λέει «είμαι πολύ καλά!»

Τι κάνει και διατηρεί σε φόρμα το κορμί της; (VIDEO)

Ελισάβετ Σπανού: Μιλά για τη νέα της σχέση και λέει «είμαι πολύ καλά!»

Για τη νέα της σχέση μίλησε η Ελισάβετ Σπανού. Η τραγουδίστρια, όπως σας έχουμε ξαναγράψει από το star.gr, εδώ και λίγο καιρό, είναι ζευγάρι με το μοντέλο Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος μάλιστα συμπρωταγωνιστεί και στο νέο της video clip, «ο Τελευταίος Άνθρωπος».

Τι είπε για τη σχέση τους;

«Δεν είμαι μόνη μου, είμαι πολύ καλά. Αλλά το να δώσω τίτλο σε κάτι που είναι πολύ πρόσφατο… δεν έχει νόημα. Όταν κάτι είναι πολύ πρώιμο, το να του δώσω τίτλο, και να το χρεωθώ και να το φορέσω παλτό… δεν έχει σημασία!»

Και επειδή τον ίδιο χαρακτηρισμό («παλτό») είχε χρησιμοποιήσει και για τον Αντώνη Σρόιτερ, στην ερώτηση αν ο παρουσιαστής πειράχτηκε από τον χαρακτηρισμό, η ίδια γνωρίζοντας τον καλά, δηλώνει πως όχι.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως καταφέρνει να διατηρεί το κορμί της σε φόρμα:

«Γυμνάζομαι αλλά δεν στερούμαι. Είμαι λαίμαργη μέχρι αηδίας. Δεν με νοιάζουν τόσο πολύ τα γλυκά, είμαι του τσιμ��ολογήματος όμως. Κατά καιρούς κάνω διατροφές, και εννοείται ότι έχω ανασφάλειες. Μια ανασφάλεια, είμαι ολόκληρη. Τώρα τελευταία πήγα κολυμβητήριο επειδή είχα ένα πρόβλημα στη μέση. Με πιάνει κατά καιρούς και προσέχω δυο μέρες, αλλά την τρίτη, τρώω!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top