Κατσούλης: «Η Κατερίνα θα μιλήσει μόλις σαραντίσει»

Δείτε τι λέει για την Καραβάτου και το μωρό τους

Κατσούλης: «Η Κατερίνα θα μιλήσει μόλις σαραντίσει»
Ο Κρατερός Κατσούλης είναι ένας ευτυχισμένος χαζομπαμπάς. Έτσι δηλώνει ο ίδιος και φαίνεται! Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινό mou», ο ηθοποιός αποκάλυψε πως νιώθει «ευλογημένος με έναν τρόπο».

Πώς είναι όμως η Κατερίνα Καραβάτου μετά τον ερχομό της μοναχοκόρης της; «είναι καλά δόξα τω θεώ. Προσαρμοζόμαστε, μαθαίνουμε, εκπαιδευόμαστε, παρατηρούμε… Ξενυχτάμε. Ζούμε καθημερινά ο,τι συμβαίνει με τον ερχομό ενός παιδιού».

Ποιος από τους δυο έκλαψε παραπάνω με το που αντίκρισε το μωρό; Η απάντηση είναι εύκολη: «Η Κατερίνα έκλαψε παρα��άνω, επειδή είναι πιο ευαίσθητη. Γι΄αυτό κι εγώ αυτόματα προσέχω την Κατερίνα και όλα τα υπόλοιπα. Γίνομαι εγώ λίγο πιο ψύχραιμος».

Ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο ξαφνικό «κόψιμο» του «Κους-Κους». Όπως είπε, «με κάτι τέτοιο δεν μπορείς να χαρείς». Ξεκαθάρισε ωστόσο, πως «το κομμάτι αφορά προσωπικά και επαγγελματικά την Κατερίνα, έχει αποφασίσει ότι μόλις σαραντίσει το παιδί, θα μιλήσει εκείνη και θα πει πώς, τι, πότε κτλ».

Όσο για το ποιο όνομα θα πάρει η μικρούλα; «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα όνομα. Θα είναι ιδιαίτερο, θα έχει σχέση με ιστορία, αρχαία ιστορία, θα δούμε».

Δείτε τι δήλωσε…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top