Στα γόνατα της Demi Moore πέφτει ο Ashton Kutcher!

Της ζητά δεύτερη ευκαιρία και δεν του τη δίνει

Στα γόνατα της Demi Moore πέφτει ο Ashton Kutcher!
Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το σκάνδαλο με την 23χρονη έκανε ο Ashton Kutcher. Ο γοητευτικός ηθοποιός πήγε σε φιλανθρωπική εκδήλωση και μετά βίας κατάφερνε να χαμογελάσει στις κάμερες και τους φωτογράφους.

Διόλου τυχαίο άλλωστε, καθώς ο 33χρονος ηθοποιός, αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα στο γάμο του μετά την αποκάλυψη της απιστίας στην 48χρονη σύζυγο του.

Σύμφωνα με τα ξένα tabloids, ο Kutcher έχει πέσει γονατιστός και παρακαλά τη σύζυγο του να τον συγχωρήσει, αλλά η Demi… μάλλον δεν πολυψήνεται.
Η ίδια έχει ήδη συμβουλευτεί δικηγόρο και σκέφτεται σοβαρά να πάρει διαζύγιο από τον 15 χρόνια μικρότερο και «ατακτούλη» σύζυγο της.

Όπως αναφέρουν άτομα που την γνωρίζουν καλά, «η Moore έχει για συμπαραστάτες την οικογένεια της, τους φίλους και τους συναδέλφους της που την συμβουλεύουν να προχωρήσει μπροστά και να κοιτάξει τη ζωή της».
Ως «ερείπιο» την περιγράφουν όσοι την ζουν από κοντά. Σύμφωνα με τα όσα λένε, η Demi «είναι ντροπιασμένη και δεν μπορεί να πιστέψει πόσο άσχημα προδόθηκε. Είναι "κομμένη" στα δυο».

Σκέφτεται μάλιστα το τι σκάνδαλο έχει να επακολουθήσει μετά το διαζύγιο αφού �� 48χρονη ηθοποιός υπολογίζει πως θα βουίξουν τα ξένα ΜΜΕ για το «toyboy» της το οποίο δεν κατάφερε τελικά να κρατήσει δίπλα της λόγω της μεγάλης ηλικιακής τους διαφοράς.

Καταλήγουν τέλος πως «αν και νιώθει δυνατή, υπερισχύει ο φόβος της να ξαναρχίσει τη ζωή της στα 48».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top