ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Όλη η Ελλάδα μια αγκαλιά για τον Τόμας Πρωτόπαπα!

Άμέτρητες σελίδες κατακλύζουν το facebook για τον ηθοποιό

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Όλη η Ελλάδα μια αγκαλιά για τον Τόμας Πρωτόπαπα!

​Εκατοντάδες μηνύματα από απλό κόσμο που ενδιαφέρεται για την υγεία του Τόμας Πρωτόπαπα έχουν κατακλύσει τα social media. Πριν από μερικά 24ωρα δημιουργήθηκε σελίδα στο διαδίκτυο με τίτλο «Τόμας Πρωτόπαπας: 'Ολη η Ελλάδα στο πλευρό σου».

Όλος ο κόσμος έχει συγκινηθεί με τη δυσάρεστη είδηση του ατυχήματος του νεαρού ηθοποιού. Στο όνομα του δημιουργού της σελίδας υπάρχει η ακόλουθη φράση: «όλα αξίζουν τον κόπο, αν η ψυχή δεν είναι μικρή». Αυτό ήταν και το τελευταίο status που έιχε γράψει στο προφίλ του στο Facebook.

Μέχρι στιγμής τα likes που έχει συγκεντρώσει η σελίδα φτάνουν τα 1.090. Ο καθένας μπορεί να αναρτήσει τη δική του είδηση. Όποιος μαθαίνει πρώτος πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του το γράφει στον τοίχο της σελίδας.

Μάλιστα ο κόσμος δε μένει στο λάγια, αλλά προτείνει στους γονείς του ηθοποιού γιατρούς, τους οποίους και θεωρεί καλύτερους στον τομέα τους.

Αρκετοί είναι οι θαυμαστές του, οι οποίοι όπως γράφο��ν στο facebook, πηγαίνουν καθημερινά στο ΚΑΤ και συνομιλούν με όποιον έχει εκμαιεύσει κάποια πληροφορία για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

Η σελίδα με τίτλο «Τόμας Πρωτόπαπας: 'Ολη η Ελλάδα στο πλευρό σου» δεν είναι η μοναδική που δημιουργήθηκε για τον αγαπημένο ηθοποιό, αλλά αν πατήσετε στην αναζήτηση του Facebook το όνομα του θα βρείτε πολλές ακόμα.

Ο κόσμος ελπίζει και στέλνει όλη τη θετική του σκέψη και την αγάπη στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top