Πήγε Κίνα ο Beckham και τον έκαναν... ήρωα!

Δες βίντεο και φωτό από την αποθέωση με το που «πάτησε» Πεκίνο

Πήγε Κίνα ο Beckham και τον έκαναν... ήρωα!

Τέτοια υποδοχή ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ο David Beckham: σαν ήρωα τον υποδέχθηκαν οι Κινέζοι, από την πρώτη στιγμή που ο σούπερ σταρ της μπάλας πάτησε το πόδι του στο Πεκίνο για να προωθήσει το ποδόσφαιρο!

beckhaminchina.jpg

Συνωστισμός, τσιρίδες και ουρλιαχτά έδωσαν και πήραν από τους δεκάδες fans του David που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο, ενώ η επίσκεψή του είναι πρώτο θέμα σε ουκ ολίγα κινεζικά έντυπα!

beckham2.jpg

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας και νυν παίκτης της Παρί Σεν Ζερμαίν αποδέχθηκε την πρόσκληση της κινεζικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και, για τις επόμενες πέντε ημέρες, θα εκτελεί χρέη πρεσβευτή της.

beckham4.jpg

«Δεν είμαι πολιτικός και ό, τι συνέβη στο παρελθόν δεν με αφορά», ήταν η πρώτη δήλωση του 36χρονου, που κλήθηκε να σχολιάσει τα σκάνδαλα που κατά καιρούς έχουν «σημαδέψει» το ποδόσφαιρο στην Κίνα.

beckham3.jpg

Η τουρνέ του Beckham θα περιλαμβάνει επισκέψεις και ομιλίες σε σχολεία και πανεπιστήμια και συναντήσεις με ποδοσφαιρικούς παράγοντες της Κίνας, ενώ, μετά το Πεκίνο, θα βρεθεί στη Γουχάν και το Κινγκντάο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top