ΔΕΙΤΕ: Το σημείο όπου έγινε η σφοδρή σύγκρουση με το αυτοκίνητο του Τόμας Πρωτόπαπα

Ποιο ήταν το τελευταίο μήνυμα του στο Facebook και τι λένε οι συνάδελφοι του

ΔΕΙΤΕ: Το σημείο όπου έγινε η σφοδρή σύγκρουση με το αυτοκίνητο του Τόμας Πρωτόπαπα

​​«I’ m a passenger and i ride and I ride» είναι το αγαπημένο του τραγούδι του Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος είναι σοβαρά χτυπημένος στο κεφάλι, και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ.

381921_290425057671761_124594063_n.jpg
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ:

Είναι πρωί Κυριακής και ο 25χρονος ηθοποιός βρίσκεται στην Αττική Οδό με προορισμό τα Σπάτα, όπου πήγαινε για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής, «Dr Cook».

Στον κόμβο της Δουκίσσης Πλακεντίας στην Αττική Οδό, όπου είχε σταματήσει ο ηθοποιός για να τηλεφωνήσει στην παραγωγό και να ζητήσει οδηγίες, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο υπάλληλος της Αττικής Οδού, καρφώθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του νεαρού ηθοποιού. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Ο Τόμας, που εκείνη τη στιγμή δεν φορούσε ζώνη, πετάχτηκε μέτρα μακριά.

400111_290424821005118_1692811473_n.jpg
Τραγική ειρωνία; Το προηγούμενο βράδυ, είχε γράψει στο Facebook του:

«Όλα αξίζουν τον κόπο, αν η ψυχή δεν είναι μικρή».

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΤ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ:

Εκτός από τους γονείς του ηθοποιού και την κοπέλα του που βρέθηκαν στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, το ΚΑΤ πλημύρισε και από συναδέλφους του ηθοποιού, που είναι μουδιασμένοι από το σοκαριστικό ατύχημα.

561034_452709341443331_1005382217_n.jpg
ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ STAR ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ:

Αγγελική Δαλιάνη: «Δεν ήρθε το παιδί στο γύρισμα λόγω του ατυχήματος. Το μάθαμε μετά από κάποιες ώρες και διακόψαμε. Ήμασταν όλοι εκεί, τον περιμέναμε. Δεν μπορούσε κανείς να τον βρει στο τηλέφωνο».

Πάνος Βλάχος: «Είμαι συγκλονισμένος. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ο Τόμας είναι ένα πάρα πολύ γλυκό παιδί. Του αφιερώνω τη δύναμη μου αυτή τη στιγμή, και ο,τι άλλο μπορώ!»

Στο ΚΑΤ, βρέθηκε και ο προπονητής του από την πρώτη στιγμή, μιας και ο Τόμας το προηγούμενο διάστημα ήταν παθιασμένος με την πυγμαχία.

Όλοι πλέον ελπίζουν σε ένα θαύμα, αλλά και στη θέληση του μαχητή Τόμας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top