Η Έλενα Παπαρίζου ��ιλά πρώτη φορά μετά το χωρισμό της για τον Τόνι

Δείτε πώς αντιδρά μόλις ακούει το όνομά του

 Η Έλενα Παπαρίζου μιλά πρώτη φορά μετά το χωρισμό της για τον Τόνι

Άλλαξε χίλια χρώματα η Έλενα Παπαρίζου μπροστά στην κάμερα του STAR, όταν στη κουβέντα αναφέρθηκε το όνομα του Τόνι Μαυρίδη.

Δεν ήθελε με τίποτα να αναφερθεί στον… πρώην, έλα όμως που δεν μπόρεσε να το αποφύγει. Γιατί εκεί που γινόταν η κουβεντούλα χαλαρά και όμορφα, ήρθε η ώρα να μιλήσουν και για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

Μας ενημέρωσε λοιπόν η Έλενα ότι θα ετοιμάσει και καινούργιο δίσκο, τον οποίο θα περιμένουμε πιθανότατα τον επόμενο χρόνο. Όταν όμως ρωτήθηκε αν οι δημιουργεί του δίσκου θα είναι Έλληνες ή ξένοι, εκεί η Έλενα άρχισε να ξεροκαταπίνει.

«Και στον προηγούμενο δίσκο υπήρχαν πάρα πολλοί Σουηδοί. Και το “Baby isover” Σουηδοί το είχαν κάνει», είπε η Έλενα, κάνοντας μια παύση ολίγον δευτερολέπτων.

Και τι παύση έτσι… Από αυτές που τα λένε όλα. Αλλά επειδή το κορίτσι είναι υπεράνω, πρόσθεσε: «Βέβαια σε ενορχήστρωση του Τόνι. Να μην τα ξεχνάμε αυτά γιατί έκανε τους τελευταίους δύο δίσκους μου»!!!!

Τώρα αν αναρωτιέστε αν θα συνεργαστούν και σ’ αυτόν τον δίσκο, η Έλενα απάντησε και σ’ αυτό, αλλά η καρδούλα της το ξέρει πόσο πολύ ήθελε να γίνει… Λούης και να μην αναφερθεί σ’ αυτό το θέμα.

«Δεν ξέρω τι θέλει η εταιρεία μου να κάνουμε. Αυτά είναι πράγματα που τα αποφασίζει η εταιρεία», είπε και αποχαιρέτισε άρον, άρον τον ρεπόρτερ.

Πάντως η Έλενα επιβεβαίωσε για πρώτη φορά επίσης ότι δέχθηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 και τον Γιάννη Λάτσιο για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Dancing on Ice.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει και ότι θα έχει μία απάντηση σε περίπου δύο εβδομάδες, όταν θα έχει καταλήξει τι θέλει να κάνει τελικά φέτος το χειμώνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top