ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έκαναν παρατήρηση στην Σ. Κουτσοσταμάτη γιατί θήλαζε σε εμπορικό κέντρο

Έξαλλη η ψυχολόγος ετοιμάζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έκαναν παρατήρηση στην Σ. Κουτσοσταμάτη γιατί θήλαζε σε εμπορικό κέντρο
Κάγκελο έμεινε η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, όταν σε μια συνηθισμένη βόλτα της σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης πήγε να θηλάσει την κόρη της και δέχθηκε παρατήρηση από άνδρα της ασφάλειας.

«Θεωρώ οπισθοδρομικό και παράλογο, το 2013, να δέχομαι παρατήρηση επειδή θηλάζω σε δημόσιο χώρο. Τόσο εγώ όσο και άλλες γυναίκες έχουν δεχτεί παρατήρηση, επειδή θηλάζουν σε δημόσιους χώρους και το θεωρώ αδιανόητο. Η κόρη μου είναι 17 μηνών και συνεχίζω να την θηλάζω τρεις φορές την ημέρα. Πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Όταν είμαι έξω για δουλειές, αυτό θα συμβεί και έξω. Το περιστατικό έγινε πριν μία εβδομάδα, στις 10 το πρωί που δεν υπήρχε καθόλου κόσμος εκείνη την ώρα», έγραψε έξαλλη στην προσω��ική της σελίδα στο Facebook.

Η ψυχολόγος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της μετά την παρατήρηση του υπαλλήλου και αποφάσισε να φύγει χωρίς να δημιουργήσει επεισόδιο στο χώρ.

«Δεν πρόλαβα να απευθυνθώ στους υπεύθυνους γιατί προσεβλήθη και έφυγα γρήγορα. Όσο για το αν υπάρχει ειδικός χώρος, ναι. Είναι στις τουαλέτες που αλλάζουν τα μωρά. Αλλά γιατί θα πρέπει να κρυφτώ για να θηλάσω το παιδί μου. Εδώ μιλάμε για αλλαγή νοοτροπίας. Η εικόνα μιας μητέρας που θηλάζει, γιατί είναι προσβλητική και πρέπει να την κλείσουμε κάπου; Για μένα είναι πιο προσβλητική η εικόνα ενός νέου κοριτσιού με το παρτό σορτσάκι και το στήθος έξω που κυκλοφορεί στον ίδιο χώρο. Ας την κλείσουμε και αυτή κάπου», έγραψε αγανακτισμένη.

Μάλιστα οργάνωσε για αύριο Πέμπτη, 14 Μαρτίου στις 16:00, στο ίδιο εμπορικό κέντρο δημόσιο θηλασμό διαμαρτυρίας.

Οι υπεύθυνοι πάντως του εμπορικού κέντρου ζήτησαν συγγνώμη και τόνισαν ότι έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις στον υπάλληλο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top