Δείτε πώς έκοψε τα μαλλιά του ο Παναγιώτης Πετράκης!

Όλο το παρασκήνιο από την συνέντευξη Τύπου για τους «Δαίμονες»

Δείτε πώς έκοψε τα μαλλιά του ο Παναγιώτης Πετράκης!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Την παράσταση έκλεψε το... μαλλί του Παναγιώτη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου για τους «Δαίμονες», που διοργανώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο θέατρο «Παλλάς»! Το star.gr ήταν εκεί και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο.

Η Άννα Βίσση ήταν η πρώτη που κατέφτασε στο χώρο, έχοντας στο πλευρό της την αδερφή της, Νίκη. Στυλάτη όπως πάντα, η τραγουδίστρια αποθέωσε το mix & match, φορώντας χακί παντελόνι στυλ μιλιτέρ, top σε κόκκινη απόχρωση και pinstripe γιλέκο και σακάκι, ενώ ιδιαίτερα ήταν τα μαύρα μποτάκια της!

9597_VISI_PAPOYLIA_11032013.jpg

Ο Παναγιώτης Πετράκης εμφανίστηκε με νέο look, καθώς έχει ξυρίσει το κεφάλι του στο πλάι και έχει αφήσει ασύμμετρα τσουλούφια στην κορυφή και το πίσω μέρος, προφανώς για χάρη του ρόλου του ως Ντάνιελ.

9588_PANAGIOTIS_PETRAKIS_11032013.jpg

Πιο... ροκ πεθαίνεις η Εβελίνα Παπούλια, που φόρεσε τζιν κολάν, μαύρο τοπ, μαύρο δερμάτινο και μπότες με τρουκς.

Μέχρι να αρχίσει η συνέντευξη Τύπου, όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την δυνατότητα να πιουν έναν καφέ στο φουαγιέ του θεάτρου, ενώ, αφού τελείωσαν οι δηλώσεις, προσφέρθηκε κρασί, αλλά και αλμυρά και γλυκά εδέσματα.

Οι άνθρωποι της «Ελληνικής Θεαμάτων» και του «Παλλάς» ήταν επί ποδός και χαμογελαστοί, πρόθυμοι να βοηθήσουν τους εκπροσώπους του Τύπου.

Η καλή χημεία των συντελεστών της ροκ όπερας ήταν εμφανής, καθώς δεν έλειψαν τα πειράγματα και τα γέλια μεταξύ τους, ενώ όλοι ανυπομονούσαν για την μέρα που θα δείξουν στο κοινό όλα όσα έχουν ετοιμάσει!

9611_PETRAKIS_VISI_PAPOYLIA_PANTELIDAKIS_VAXLIOTI_11032013.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top