Αποκάλυψη σοκ: οι «Δαίμονες» της Βίσση βάφτηκαν με αίμα!

Το star.gr ήταν στη συνέντευξη Τύπου - δες φωτογραφίες

Αποκάλυψη σοκ: οι «Δαίμονες» της Βίσση βάφτηκαν με αίμα!

Ρεπορτάζ – φωτογραφίες: Βαγγέλης Θεοδώρου

«Οι “Δαίμονες” είναι ίσως η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα μου. Μετά από 22 χρόνια, νιώθω σαν να ερωτεύομαι ξανά τον ίδιο άνδρα, αυτή τη φορά για να δώσω ακόμα περισσότερα στη σχέση μας», είπε η Άννα Βίσση στη συνέντευξη Τύπου για την ροκ όπερα που ξεκινά σε λίγες μέρες στο «Παλλάς». Το star.gr ήταν εκεί και σου παρουσιάζει όσα ειπώθηκαν και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό!

2013-03-11 14.jpgΟι συντελεστές της παράστασης μίλησαν για όσα έχουν ετοιμάσει και θα δούμε επί σκηνής από τις 22 Μαρτίου, με τον Σταύρο Σιδερά να κάνει αποκάλυψη – «βόμβα» λέγοντας πως οι «Δαίμονες» γράφτηκαν με... αίμα!

«Είναι η πιο αιματοβαμμένη παραγωγή που έχω κάνει», είπε ο Σταύρος Σιδεράς, που έχει γράψει το έργο μαζί με το Νίκο Καρβέλ�� και συνέχισε: «όταν γράφαμε με τον Νίκο, στα διαλλείματα παίζαμε τένις. Μία φορά λοιπόν έσκασα με το κεφάλι στον τοίχο και γι’ αυτό λέω ότι οι “Δαίμονες” είναι αιματοβαμμένη παραγωγή».

Μιλώντας για την Άννα Βίσση, ο Σταύρος Σιδεράς επισήμανε πως 22 χρόνια μετά παίζει τη βασίλισσα Ροζάνα σαφώς πιο μεστά και είναι πιο αναβαθμισμένη. «Στόχος της παράστασης είναι ο κόσμος για 2,5 ώρες να ξεχάσει τα προβλήματα και να πάρει τα μηνύματα που στέλνουμε. Όλοι μέσα μας κρύβουμε έναν άλλο εαυτό -όπως η Ροζάννα και η Λόα που ανακαλύπτουν στο δεύτερο μέρος της παράστασης τον εαυτό τους- και μέσα από το παραμύθι θέλουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να δραπετεύσει και να ζήσει μια στιγμή μαγείας».

«Δεν θέλω να παίξω την βασίλισσα Ροζάννα μιμούμενη το τότε. Ευχαριστώ τον Θεό που μας ευλογεί να ζούμε τέτοιες συγκινήσεις», είπε από την πλευρά της η Άννα Βίσση και περιέγραψε πως νιώθει για το εκ νέου ανέβασμα της ροκ όπερας: «αισθάνομαι σαν μία μάνα που μιλάει για το παιδί της! Δεν παίζω αυτό τον ρόλο, η ζωή μου είναι σαν της βασίλισσας Ροζάννας, έχει αυτό το δραματικό στοιχείο. Η μνήμη μου έχει χρωματιστεί από τους “Δαίμονες” και για μένα είναι σημείο αναφοράς, είναι το σημαντικότερο ίσως πράγμα που έχω κάνει».

2013-03-11 13.jpgΤο πολυπληθές επιτελείο παρουσίασε η Εβελίνα Παπούλια, η οποία αναφέρθηκε στο πώς είναι να συνεργάζεται με τον Γιάννη Κακλέα και την Άννα Βίσση. «Αυτός για μένα είναι ο καλύτερος συνδυασμός! Ειδικά την Άννα την θαύμαζα ως σούπερ σταρ, ως απόλυτη και τελικά αυτό είναι: απόλυτη σε όλα τα επίπεδα! Στη φωνή, στην ερμηνεία της, στον τρόπο που δουλεύει», ανέφερε η ηθοποιός και πείραξε την τραγουδίστρια λέγοντας πως είναι καλή ηθοποιός και στη σκηνή και στη ζωή, κάτι με το οποίο η Άννα συμφώνησε γελώντας!

«Την πρώτη φορά είδα τους “Δαίμονες” 15 φορές! Για μένα είναι η αρτιότερη παραγωγή που έχει γίνει στην Ελλάδα και είμαι ευγνώμων που συμμετέχω στην παράσταση... Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε την πρώτη παρουσίαση του έργου και να προσφέρουμε ένα ακόμα πιο δυνατό θέαμα και ακρόαμα, που θα συναρπάσει και θα συγκινήσει όσους μας τιμήσουν με την παρουσία τους και τα χρήματά τους, μιας και ζούμε σε δύσκολους καιρούς», είπε ο Παναγιώτης Πετράκης και αφιέρωσε την συμμετοχή του στην Mαριάνθη Σοντάκη, που ενσάρκωσε την Λόα το 1991.

Μεγάλη τιμή χαρακτήρισε την συμμετοχή του στους «Δαίμονες» ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης, ενώ ο μαέστρος, Αλέξιος Πρίφτης, αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που παρακολούθησε τους «Δαίμονες», μία Κυριακή του Ιανουαρίου του 1992, αποφάσισε ότι θα ασχοληθεί με την μουσική! Τέλος, επισήμανε πως οι «Δαίμονες» του 2013 έχουν καινούργιες ενορχηστρώσεις, τις οποίες θα παίζει ζωντανά κάθε βράδυ 13μελής ορχήστρα!

Σε λίγη ώρα, το star.gr θα αναρτήσει και αποκλειστικές δηλώσεις που μας έκανε η Άννα Βίσση!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top