Τι κοινό έχει ο David Beckham με τον Nicolas Sarkozy;

Tώρα που ζουν και οι δύο στο Παρίσι, βρήκαν πολλά κοινά

Τι κοινό έχει ο David Beckham με τον Nicolas Sarkozy;

Να δεις που οι Becks θα γίνουν κολλητά φιλαράκια με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Nicolas Sarkozy και τη σύζυγό του Carla Bruni και η Victoria Beckham θα μπει και στα μεγάλα σαλόνια του Παρισιού.

Που λέτε λοιπόν ο Sarkozy είναι φανατικός οπαδός της Paris Saint Germaine και μάλιστα στον τελευταίο αγώνα της ομάδας πήγε στο γήπεδο με το στεφάνι του και φρόντισε να εκφράσει στον David Beckham τον μεγάλο του θαυμασμό.

becks1.jpg

«Είμαι 58 ετών και ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έβλεπα τον Beckham να παίζει μαζί με τον Ιμπραΐμοβιτς στο γαλλικό πρωτάθλημα», είπε μες στον ενθουσιασμό ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας στον David κι εκείνος έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Εκτός όμως από το θαυμασμό του Sarkozy για τον super star των γηπέδων, οι δυο τους έχουν ένα ακόμα κοινό. Έχουν μπει στο μικροσκόπιο της εφορίας και ελέγχονται για τα εισοδήματά τους.

Οι οικονομικές υπηρεσίες της Γαλλίας ελέγχουν τα εισοδήματα του ποδοσφαιριστή, μετά από καταγγελίες ότι η μεταγραφή του στην Paris Saint Germaine είναι ένα προκάλυμμα για πληρώνει λιγότερους φόρους. Βλέπετε ο David δήλωσε ότι τις 800.000 λίρες που θα παίρνει από το γαλλικό σωματείο κά��ε μήνα θα τα δίνει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά.

becks2.jpg

Έτσι θα αποφύγει να φορολογείται με συντελεστή 75%, όμως θα συνεχίσει να βγάζει εκατομμύρια από τις πωλήσεις των εμφανίσεων που έχουν το όνομά του και άλλων προϊόντων του club που βγαίνουν προς πώληση και τα οποία θα φορολογούνται μόνο με 30%.

Την ίδια ώρα ο Nicolas Sarkozy αντιμετωπίζει κατηγορίες για διαφθορά, μετά από καταγγελίες ότι δέχθηκε παράνομη χρηματοδότηση από τη την πλουσιότερη γυναίκα της Γαλλίας, Lilian Bettencourt με αντάλλαγμα να της παράσχει φορολογικές ελαφρύνσεις.

Ο ίδιος βέβαια έχει χαρακτηρίσει τις κατηγορίες «σκουπίδια» και δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίζουν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top