Η συγνώμη του Bieber για την αργοπορία του στη συναυλία

Κάποιοι απογοητεύτηκαν πλήρως και δεν θέλουν να τον ξαναδούν..

Η συγνώμη του Bieber για την αργοπορία του στη συναυλία

πρώτη ανάρτηση: 06-03-2013, 01:00

Συγνώμη μέσα από την προσωπική του σελίδα στο twitter ζήτησε ο Justin Bieber για την αργοπορία του στη συναυλία.

«Ήταν μια τρελή ημέρα η χθεσινή. Ενώ ήταν προγραμματισμένο να βγω στις 20.30, άλλαξα την ώρα και είπα πως θα βγω στις 21.35, αλλά λόγω τεχνικών προβλημάτων εμφανίστηκα στις 22.10. Οπότε καθυστέρησα περίπου 40 λεπτά. Δεν υπάρχει δικαιολογία σε αυτό και ζητώ συγγνώμη από όσους τους στεναχώρησα» έγραψε.

Και πρόσθεσε πως «η σχέση μου με τα media δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, αλλά προσπαθώ… Από την ημέρα που μπήκα σε αυτό τον χώρο υπήρξαν φορές που δεν τα πήγαινα και τόσο καλά με τον τύπο… Παρ’ όλα αυτά ήταν ένα εξαιρετικό show το χθεσινό και είμαι περήφανος για αυτό.. Σέβομαι τους θαυμαστές μου».

Κάποιοι όμως θαυμαστές από Beliebers έγιναν Disbeliebers μετά από αυτό το συμβάν.. Ένας πατέρας που πήγε μαζί με την 10χρονη κορούλα του να δει τον Justin, απογοητευμένος είπε στην εφημερίδα «Independent»: «μπορέσαμε να μείνουμε μονάχα για να ακούσουμε ένα τραγούδι γιατί έπρεπε να προλάβουμε το τρένο. Είμαι απογοητευμένος. Δεν με νοιάζει η αποζημίωση, όσο η στεναχώρια του παιδιού μου. Εκτός αυτού, το κοριτσάκι μου έπρεπε να ξυπνήσει νωρίς την επόμενη ημέρα για το σχολείο του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top