Minor Project: γνωρίστε το συγκρότημα που κάνει θραύση!

Το τραγούδι τους «Ιn Colors» ακούγεται παντού!!!

Minor Project: γνωρίστε το συγκρότημα που κάνει θραύση!

Είναι πέντε φίλοι από την Πάτρα με αγάπη για τη μουσική. Ο λόγος για τους Minor Project που έχουν κάνει αίσθηση με το τελευταίο τους κομμάτι «In Colors». Οι ίδιοι ετοιμάζονται για τις πρώτες εμφανίσεις τους στην Αθήνα, στις 31/3 στο Gazarte και μιλούν για μουσική, χρώματα και ζωή.

minor1.jpg

«Το όνομα Minor Project προέκυψε αβίαστα όταν πήραμε την απόφαση να βρούμε κάτι που θα χαρακτηρίζει ως ένα βαθμό τα κομμάτια μας, αλλά και αυτό που αγαπήσαμε μέσα από τις διασκευές μας. Το μινόρε ύφος των ήχων αυτών έδωσε την απάντηση», λένε.

Οι ίδιοι χαίρονται αφάνταστα που ασχολούνται με τη μουσική, αφού καταφέρνουν και φτιάχνουν την ψυχολογία των ανθρώπων.

minor2.jpg
«Η μουσική σώζει ψυχολογίες. Αν μας ρωτούσατε πριν από ένα χρόνο θα λέγαμε ότι καλή είναι η τέχνη, αλλά όταν ένας άνθρωπος περνάει δύσκολα και η καθημερινότητά του είναι ρουτίνα και κούραση, τότε μόνο η ηρεμία μπορεί να τον σώσει και όχι η τέχνη. Παρ’ όλ’ αυτά η άποψή μας έχει αλλάξει άρδην. Ακούμε πράγματα που δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα είχαμε την τιμή να ακούσουμε, σχετικά με τις ψυχολογίες που άλλαξαν, μέρες που σώθηκαν, ζωές που χρωματίστ��καν. Είναι ευλογία να κάνεις τέχνη τελικά. Το πιστεύουμε απόλυτα πλέον», τονίζουν.

Σε μια ιδανική συναυλία οι Minor Project θα ήθελαν να τραγουδήσουν μαζί με τους Raining Pleasure, τη Marietta Fafouti, τους Film, την Ειρήνη Σκυλακάκη και τους I Saw 43 Sunsets, ενώ στους φίλους τους στο… Facebook θα πρόσθεταν σίγουρα και τον Κωστή Μαραβέγια.

minor3.jpg
Οι ίδιοι μάλιστα τονίζουν ότι δεν έχουν παράπονα από τη ζωή τους.

«Δεν έχουμε παράπονα. Δεν μας παίρνει αυτή τη στιγμή της ζωής μας. Περνάμε όμορφα, μας πάνε όλα πολύ καλά, έχουμε ανθρώπους που νοιάζονται και για τους οποίους νοιαζόμαστε και αυτό είναι ίσως σημαντικότερο. Θα ήμασταν πλεονέκτες αν γκρινιάζαμε τώρα. Του χρόνου τέτοια στιγμή σίγουρα θα έχουμε κάτι να πούμε», λένε.

Όσο για καριέρα στο εξωτερικό; Προς το παρόν δηλώνουν ότι είναι νωρίς για να το σκεφτούν, αν και το ρίσκο τους φαίνεται πολύ ελκυστικό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top