Πέγκυ Ζήνα αποκλειστικά στο STAR: Είμαι υπερήφανη για το τραγούδι του Αγάθωνα!

Θα δώσει συναυλία στους ‘Έλληνες της Γερμανίας η γνωστή τραγουδίστρια

Πέγκυ Ζήνα αποκλειστικά στο STAR: Είμαι υπερήφανη για το τραγούδι του Αγάθωνα!

Πρώτη ανάρτηση: 02/03/2013 23:52

Αποκλειστικά στο STAR μίλησε η Πέγκυ Ζήνα, η οποία αναχώρησε το πρωί για τη Γερμανία όπου θα δώσει συναυλία για τους Έλληνες που ζουν εκεί.

«Πάω στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Νυρεμβέργη. Πρώτη φορά πηγαίνω σε αυτή την πόλη και θα χαρώ να γνωρίσω τους Έλληνες εκεί» τόνισε η Πέγκυ Ζήνα.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι ακούει από τους ομογενείς για την κρίση, η ίδια τονίζει ότι της εξομολογούνται ότι «νιώθουν λίγο περίεργα με όσα ακούνε ότι συμβαίνουν στην Ελλάδα». Η ίδια πιστεύει, όπως τονίζει, ότι πρέπει να το παλεύουμε αν και τα πράγματα βαίνουν προς το χειρότερο και πως επιβάλλεται «ν�� αγαπιόμαστε και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο όσο το δυνατόν περισσότερο».

Τονίζοντας ότι περιμένει «αξέχαστες βραδιές» με τον Γιάννη Πλούταρχο με τον οποίο θα ξεκινήσει εμφανίσεις σε λίγε ημέρες στο «Θέα», ενώ τονίζει ότι είναι υπερήφανη για το τραγούδι του Αγάθωνα και των Koza Mostra που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision!

«Μου αρέσουν πάρα πολύ. Δεν με ενδιαφέρει η θέση που θα πάρουμε, είναι από τις συμμετοχές που είμαι πραγματικά υπερήφανη! Ο Αγάθωνας είναι μεγάλη μορφή και οι Koza Mostra από τα καινούργια καλά συγκροτήματα» δηλώνει η δημοφιλής τραγουδίστρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top