Οι stars που το... φυσάνε το παραδάκι από κούνια!

Ο μπαμπάς με τα λεφτά χρηματοδότησε τα όνειρά τους

Οι stars που το... φυσάνε το παραδάκι από κούνια!

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Όλοι λατρεύουν να διαβάζουν ιστορίες των stars που από το τίποτα κατάφεραν να κερδίσουν και χρήματα και δόξα, όμως υπάρχουν και αρκετοί super stars στη ζωή των οποίων υπήρχε αρκετή... μαγιά και ήταν από κούνια μοσχοαναθρεμένοι.

Πάρτε για παράδειγμα τη Lady Gaga που ο μπαμπάς της Joseph Germanotta είναι τώρα ιδιοκτήτης της εταιρίας House of Gaga Publishing. Πριν όμως από αυτό ήταν ιδιοκτήτης της εταιρείας Guest WiFi που παρείχε υπηρεσίες internet σε ξενοδοχεία. Η Lady Gaga και η αδελφή της πήγαν στα καλύτερα σχολεία του Μανχάταν και έζησαν μια παιδική ζωή που δεν τους έλειψε τίποτα.

1.jpg
Η Michelle Williams πάλι είναι κόρη του συγγραφέα και χρηματιστή Larry Richard Williams, ο οποίος ήταν δύο φορές υποψήφιος Γερουσιαστής στη Μοντάνα με τους Ρεπουμπλικανούς.

2.jpg

Και η γλυκούλα Taylor Swift το φυσάει το παραδάκι από την κούνια της. Ο μπαμπάκας της είναι οικονομικός σύμβουλος στη Merrill Lynch, ενώ η μαμά της ήταν στέλεχος χρηματιστηριακής εταιρείας. Η Taylor μεγάλωσε πηγαίνοντας σε ιδιωτικά σχολεία, κάνοντας, ιππασία στην Πενσυλβάνια, ενώ τα καλοκαίρια τα περνούσε στο εξοχικό της οικογένειας στο Νιου Τζέρσεϊ.

3.jpg

Μεσίτης και ιδιοκτήτης της Web Media Properties είναι ο πατέρας της Lana Del Rey. Η ίδια ήταν εσωτερική σε ένα σχολείο που στοίχιζε 40.000 δολάρια το χρόνο και στην παιδική της ηλικία δεν της έλειψε απολύτως τίποτα.

4.jpg
Για το τέλος αφήσαμε την Beyonce. Ο πατέρας της, Mathew ήταν για χρόνια μάνατζέρ της, αλλά πριν από αυτό ήταν επιτυχημένος πωλητής στη Xerox. Από το 1992 αφιερώθηκε στη Music World Entertainment και στην καριέρα της κόρης του, ενώ συνεχίζει να μανατζάρει γνωστούς καλλιτέχνες.

5.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top