Ο DiCaprio άφησε τα Όσκαρ για μια στρατιά καλλονών με μπικίνι

Οι άλλοι στήνονταν στο κόκκινο χαλί, κι εκείνος αντάλλασε φιλιά πάνω σε σκάφος

Ο DiCaprio άφησε τα Όσκαρ για μια στρατιά καλλονών με μπικίνι

Πολλοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν την απουσία του Leonardo DiCaprio στα φετινά Όσκαρ και οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι ο ηθοποιός τα πήρε που δεν ήταν υποψήφιος για την ερμηνεία του στην ταινία του Tarantino, «Djanco Unchained».

leonardo1.jpg

Πού να ήξεραν ότι ο Leo βρισκόταν πάνω σε γιοτ στο Λος Άντζελες παρέα με πέντε αιθέριες υπάρξεις που φορούσαν μόνο το μαγιό τους!!!

leonardo2.jpg

Εντάξει μη φανταστείτε ότι ο DiCaprio… «κατάφερνε» όλο αυτό το χαρέμι. Όχι καλέ, το παιδί είναι μονογαμικό, απλά … αναγκάστηκε να πέσει στην… ανάγκη τους για χάρη της νέας ταινίας του Martin Scorsese «The Wolf of Wall Street» , στην οποία πρωταγωνιστεί.

leonardo3.jpg

Ο Leo υποδύεται τον χρηματιστή Jordan Belfort, ο οποίος το 1987 καταδικάστηκε για απάτη στη Wall Street.

Μαζί ��ου στο γιοτ και η συμπρωταγωνίστριά του Margot Robbie με την οποία αντάλλαξε και παθιασμένα φιλιά, για χάρη της ταινίας πάντα, αφού εκείνη υποδύεται τη δεύτερη σύζυγο του Belfort, Nadine.

leonardo5.jpg
Κανονικά τα γυρίσματα της ταινίας είχαν ολοκληρωθεί, όμως φαίνεται ότι ο σκηνοθέτης ήθελε να γυρίσει λίγες παραπάνω σκηνές για να είναι πιο πλήρης η ταινία.

Πάντως ο Leonardo τα απόλαυσε τα γυρίσματα και καθόλου δεν πικράθηκε που δεν ήταν στα Όσκαρ. Σιγά μην κάτσει να σκάσει καλέ, με τέτοια παρέα στο πλευρό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top