Στιχουργός για χάρη του παιδιού του ο Αλέξανδρος Σταύρου!

Τι αποκάλυψε η σύζυγος του ηθοποιού, Μαριάννα Τουμασάτου;

Στιχουργός για χάρη του παιδιού του ο Αλέξανδρος Σταύρου!

«Δεν υπάρχει γονιός που να μην έχει αλλάξει τη ζωή του από τον ερχομό ενός παιδιού», δήλωσε �� Μαριάννα Τουμασάτου, αποκαλύπτοντας πως ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Σταύρου, γράφει τραγούδια για την κόρη τους!

Μιλώντας για το πώς άλλαξε η ζωή της από τον ερχομό του παιδιού, η ηθοποιός υποστήριξε πως το θαύμα της ζωής πάντα αλλάζει τα δεδομένα, ενώ εξέφρασε την ευχή να μην γίνει ηθοποιός η κόρη της.

«Ο Αλέξανδρος της έχει γράψει τραγούδια! Στίχοι και μουσική του μπαμπά!», αποκάλυψε η Μαριάννα, ενώ υποστήριξε πως είναι υπέροχο το ότι συνυπάρχει με τον αγαπημένο της στον χώρο εργασίας. «Βασικός παράγοντας της σχέσης μας είναι η ελευθερία έκφρασης και σκέψης», πρόσθεσε.

Τέλος, η Μαριάννα δήλωσε πως δεν της έχει λείψει η τηλεόραση, αλλά και ότι δεν είναι ανταγωνιστική. «Έχω αναγκαστεί με την κρίση να προσαρμοστώ. Τώρα πια θα έκανα τα πάντα. Ο δικός μας κλάδος επλήγη από τους πρώτους από την κρίση... Θυμώνω πάρα πολύ με τους υπερεκτιμημένους ηθοποιούς, γίνομαι μουρλή από τα νεύρα, αλλά και για ηθοποιούς που ξέρω ότι είναι πολύ καλύτεροι απ’ όσα έχουν δώσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top