Έκλεισε: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας η Jennifer Aniston!

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της ηθοποιού

Έκλεισε: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας η Jennifer Aniston!

Επιτέλους θα δούμε ξανά ευτυχισμένη τη δική μας Jennifer Aniston! Η διάσημη ηθοποιός σύμφωνα με το περιοδικό «People» θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Justin Theroux!

Πότε θα φάμε κουφέτα; Στις 8 Μαρτίου ολοκληρώνονται τα γυρίσματα της ταινίας της «Untitled Elmore Leonard Project» και θα φύγει από το Connecticut. Με το που τελειώσει θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες!!

Λέγεται πως έχουν προγραμματίσει ημέρα και μέρος και το μόνο που περιμένουν είναι τις βέρες τους.

300-Justin-Theroux-Jennifer-Aniston-jpg_163739.jpg
«Θα γίνει μια μικρή τελετή με λίγους και καλούς φίλους του ζευγαριού. Η Jennifer είναι φουλ ερωτευμένη με τον Justin και περιμένει πως και πώς να γίνει η γυναίκα του» αποκαλύπτει πηγή από το φιλικό της περιβάλλον.
Και προσθέτει πως «σκοπεύει να αλλάξει το επίθετο της και να κρατήσει του συζύγου της, Theroux. Της αρέσει περισσότερο και πιστεύει πως είναι πιο chic».

Όσο για το δύσκολο επάγγελμά τους και τον χρόνο που τυος απομένει, η πηγή δηλώνει πως «και οι δυο είναι workaholic και αγαπούν το να μοιράζονται ιδέες που αφορούν στη δουλειά τους».

jeni.jpg
Θα αποκτήσουν παιδί σύντομα;; «Η Jennifer ποτέ δεν πίστεψε πως τα παιδιά φέρνουν την απόλυτη ευτυχία. Πάντα έλεγε πως θα της άρεσε να αποκτήσει ένα παιδάκι, ειδικά από την ημέρα που ο Justin μπήκε στη ζωή της. Εκείνος δεν την πίεσε για τίποτα. Της έλεγε συνέχεια πως την αγαπά για αυτό που πραγματικά είναι» συμπληρώνει ο άνθρωπος του κύκλου τους.

Λέτε να παντρευτεί στην αγαπημένη της Κρήτη;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top