Α. Ιακωβίδης: «Είχα επιτυχία στις γυναίκες κι ας μη μου φαίνεται»

«Θα τους σκοτώσω αν δεν πάρουμε την πρωτιά»

Α. Ιακωβίδης: «Είχα επιτυχία στις γυναίκες κι ας μη μου φαίνεται»
Για την υποτιθέμενη κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στους Koza Mostra και τον Αγάθωνα Ιακωβίδη μίλησαν οι δύο πλευρές με αρκετό χιούμορ είναι η αλήθεια.

«Το ήξερες εσύ ότι έχουμε κόντρα μεταξύ μας. Γιατί εγώ το έμαθα κι αυτό σήμερα», είπε ο Αγάθωνας με το γνωστό του ύφος.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο ρεμπέτης μονοπωλεί το ενδιαφέρον και τους έχει επισκιάσει ολίγον τι.

«Ήμασταν έτοιμη για τη Eurovision και πιο μπροστά, η Eurovision είναι έτοιμη αν μας δεχθεί», αναρωτήθηκε ο Αγάθωνας, την ώρα που ο Ηλίας Κόζας προσπαθούσε να κρατήσει τις ισορροπίες και να προσγειώσει τον ρεμπέτη, λέγοντας ότι στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου έτοιμη και στην πορεία θα τους βγουν όλα.

Πάντως ο τραγουδιστής των Koza Mostra τόνισε με έμφαση πως τα μέλη της μπάντας έχουν ταιριάξει απόλυτα με τον Αγάθωνα.

«Έχουμε ταιριάξει με τον Αγάθωνα από την αρχή γιατί είναι ντόμπρος και η ντομπροσύνη μερικές φορές παρεξηγείται, είναι ευθύς και… μουστακαλής», είπε ο Ηλίας.

Ο Αγάθωνας μάλιστα εκεί που δεν ασχολιόταν καθόλου με τη Eurovision στο παρελθόν, τώρα όχι μόνο κοιτά τα προγνωστικά, άλλα έχει τζογάρει κιόλας και περιμένει να βγάλει πολύ… χρήμα!

«Έχω επενδύσει πάρα πολλά παιδιά στην πρωτιά, γι’ αυτό σας παρακαλώ πολύ να είστε καλοί για να την πάρουμε. Θα σας πλακώσω στο ξύλο, άμα δεν πάρουμε την πρωτιά», είπε απειλητικά.

Ο Ηλίας Κόζας επιβεβαίωσε επίσης και όσα είχε γράψει το star.gr ότι το καλοκαίρι θα ντυθεί γαμπρός.

«Ετοιμάζομαι να παντρευτώ, αλλά νιώθω ήδη παντρεμένος. Η γυναίκα μου είναι ψυχολόγος και γι’ αυτό την παντρεύομαι, γιατί χρειάζομαι πάρα πολλή στήριξη», είπε ο τραγουδιστής, ενώ ο Αγάθωνας μας φύλαξε για το τέλος μια δήλωση… βόμβα.

«Εγώ είχα επιτυχία στις γυναίκες, κι ας μη μου φαίνεται. Έχω κλάψει για γυναίκα. Εδώ έχει έκλαψε ο Χρήστος Κυριαζής, επιπλοποιός από τους καλύτερους», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top