Δείτε τα ζευγάρια που έκλεψαν την παράσταση στα Όσκαρ!

Εγκυμονούσα, αρραβωνιασμένους και πολύ αγαπημένους είχε το κόκκινο χαλί

Δείτε τα ζευγάρια που έκλεψαν την παράσταση στα Όσκαρ!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Ευκαιρία για να απαθανατιστούν μαζί μερικά από τα πιο σέξι ζευγάρια του Hollywood αποτέλεσαν τα Όσκαρ και το star.gr σου παρουσιάζει τους αγαπημένους σταρ που κατέφτασαν... ζευγαρωμένοι στο κόκκινο χαλί!

Με την κοιλιά τούρλα πόζαρε η εγκυμονούσα σύζυγος του πιο σέξι άνδρα της χρονιάς, Channing Tatum.

tatum.jpg

Τα δεύτερα Όσκαρ τους ως ζευγάρι παρακολούθησαν ο George Clooney και η Stacey Keibler, ενώ ο Ben Affleck δεν μπορούσε να αφήσει στο σπίτι την σύζυγό του, Jennifer Garner.

clooney.jpgaffleck.jpg

Αρραβωνιασμένοι περπάτησαν στο κόκκινο χαλί η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux, την ώρα που Michael Douglas και Catherine Zeta Jones έδειχναν πως η αγάπη χρόνια δεν κοιτά.

aniston.jpgdouglas.jpg

Το πάρτι του Elton John μετά την απονομή διάλεξε για την εμφάνισή του το ζευγαράκι του «True Blood» Anna Paquin και Stephen Moyer, ενώ στο πάρτι του Vanity Fair έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι η Zooey Deschanel και ο Jamie Linden!

paquin.jpgdeshanel.jpg

Από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood -παντρεμένοι από το 1980, με τέσσερα παιδιά και δύο εγγόνια- παραμένουν ο Dustin και η Lisa Hoffman.

hoffman.jpg

Την... τρέλα που τους ενώνει αποκάλυψαν στο κόκ��ινο χαλί ο Tim Burton και η Helena Bonham, την στιγμή που η Jessica Chastain δεχόταν ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο από τον Ιταλό αγαπημένο της, Gian Luca Passi.

burton.jpgchastain.jpg

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τον κεραυνοβόλο έρωτά τους εμφανίστηκαν ο Hugh Jackman και η Deborra-Lee Furness, ενώ ο Orlando Bloom και η Miranda Kerr επέλεξαν το πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ για να διαψεύσουν τις φήμες περί χωρισμού τους!

jackman.jpgbloom.jpg

Από την εδώ και μερικούς μήνες σύντροφό του, Lianne Spiderbaby, συνοδευόταν ο Quentin Tarantino, ενώ... αίνιγμα της βραδιάς αποτελεί η ταυτότητα της συνοδού του JC Chasez!

tarantino.jpgchasez.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top