Ο γιος Έλληνα τραγουδιστή είναι μόλις 4,5 ετών και παίζει όλα τα μουσικά όργανα

Πήρε από τον μπαμπά και θέλει να του μοιάσει

Ο γιος Έλληνα τραγουδιστή είναι μόλις 4,5 ετών και παίζει όλα τα μουσικά όργανα

Κανονικός χαζομπαμπάς είναι ο Θοδωρής Μαραντίνης που βλέπει τον 4,5 ετών γιο του, Φίλιππο – Ραφαήλ και λιώνει.

Τι αποκάλυψε λοιπόν ο τραγουδιστής των Onirama για τον γιο του; Ότι του αρέσει η μουσική και παίζει μάλιστα και όλα τα μουσικά όργανα.

«Ο μικρός παίζει όλα τα όργανα. Ειδικά ντραμς παίζει πάρα πολύ καλά. Προσπαθώ να μην τον πιέσω καθόλου προς τα εκεί. Τα παιδιά εκ των πραγμάτων θαυμάζουν τους γονείς τους και δεν θέλω να τον κατευθύνω προς τα εκεί. Θέλω να είναι δική του απόφαση», είπε.

Ο Θοδωρής είπε επίσης ότι περνά αρκετές ώρες με τον μικρό, παίζουν, κάνουν αθλήματα και μάλιστα έχουν και μια μέρα μόνο για εκείνους, που κάνουν ότι θέλει ο Φίλιππος χωρίς η μαμά να είναι παρούσα.

thumbnail.jpg

Παρ’ όλ’ αυτά παραδέχθηκε ότι περνά πολύ χρόνο με τα μέλη της μπάντας του και αρκετές φορές αυτό γίνεται σε βάρος της οικογένειάς του, ειδικά όταν βρίσκεται σε περιοδεία. Ευτυχώς όμως έχει δίπλα του τη Σίσσυ που τον καταλαβαίνει και δεν ζηλεύει καθόλου, διαφορετικά θα είχαν πρόβλημα.

Όσο για το γεγονός ότι κάθε τρεις και λίγο δημοσιεύματα τους θέλουν να χωρίζουν, ο Θοδωρής Μαραντίνης απαντά:

«Προσπαθώ πλέον αυτά που γράφονται και λέγονται να μην με στεναχωρούν και να μην τα βάζω μέσα στην οικογένειά μας. Στην αρχή δεν ήμουν καθόλου ψύχραιμος. Με ενοχλούσε όλο αυτό, πάρα πολύ γιατί μου ήρθαν όλα μαζί. Και η δημοσιότητα με την μπάντα και η δημοσιότητα με τη σχέση μου με τη Σίσσυ, οπότε όλο αυτό ήταν too much», είπε.

Τέλος αποκάλυψε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η Σίσσυ θέλουν πολύ ένα δεύτερο παιδί και μάλιστα θα μπουν στη διαδικασία για να το αποκτήσουν πολύ σύντομα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top