Εριέττα Κούρκουλου: «Πρότυπο ήταν ο πατέ��ας και ο παππούς μου που άρχισαν από το μηδέν,όχι εγώ»

Αποκαλύπτει τις ευαισθησίες της και τη σχέση της με τη δημοσιότητα

​Αν και δεν της αρέσει να δίνε�� συνεντεύξεις, το «όνομα» που φέρει η οικογένεια της την κάνουν να ξεχωρίζει. Η Εριέττα Κούρκουλου, κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση ξεχωρίζει όμως, και για άλλους λόγους... για τις ευαισθησίες της, την απλότητα της και τη διακριτικότητα της παρά το νεαρό της ηλικίας της.
Η Εριέττα, πολύ πριν κλείσει τα 18, ίδρυσε το δικό της σύλλογο προστασίας ζώων, το «Save a greek stray». Η ίδια μιλά σε αποκλειστική συνέντευξη της στο fthis, για τη σχέση της με τα ζώα και για την πρωτοβουλία αυτής της οργάνωσης: «Αδέσποτα βοηθούσα από την ηλικία που άρχισα να καταλαβαίνω την έννοια «αδέσποτο». Κάποια στιγμή αφού ο αριθμός των ζώων ήταν πια πολύ μεγάλος για να μένουν όλα στο σπίτι μου, έπρεπε να βρω έναν χώρο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει όσα ζώα είχαν ανάγκη. Η οικογένειά μου παρ’όλο που δεν ήταν όσο φιλόζωη ήμουν εγώ, με στήριξε πολύ».
22d8f7a9-e1f0-4e88-b7e6-e2e4a186d9cf.jpg

Απόδειξη της απλότητας της είναι ότι η ίδια δηλώνει πως δεν νιώθει κορίτσι-πρότυπο. «Δεν αισθάνομαι πρότυπο για κανέναν και ούτε θα μου άρεσε να έχω τέτοια ευθύνη. Πρότυπο ήταν ο πατέρας και ο παππούς μου που άρχισαν από το μηδέν. Εγώ ευτυχώς ή δυστυχώς δεν θα έχω ποτέ αυτή την ευκαιρία. Θέλω να πιστεύω παρ’όλα αυτα ότι όσον αφορά στον χαρακτήρα μου σε σχέση με άλλα παιδιά με την ίδια οικονομική άνεση προσπαθώ να μην προκαλώ ποτέ και να είμαι πάντα προσγειωμένη όπως απαιτούσαν άλλωστε πάντα και οι γονείς μου. Δεν διαφοροποιώ τον εαυτό μου από κανένα παιδί της ηλικίας μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.
ba9b5d5a-3e05-4121-8676-df35450dd6a2.jpg
Ακόμη, αναφέρει πως βίωσε τη δημοσιότητα, όλα αυτά τα χρόνια, δη όταν ήταν ακόμη σε τρυφερή ηλικία.
f9e0ac10-d5dc-450d-a735-74dc390c6c8a.jpg

«Το ότι καμιά φορά το όνομα μου έχει ως συνέπεια να είμαι στα περιοδικά δεν με έχει επηρεάσει ιδιαίτερα. Δεν μου αρέσει να βγαίνουν τα προσωπικά μου στην δημοσιότητα γιατί δεν κάνω τίποτα διαφορετικό από τον υπόλοιπο κόσμο και τα προσωπικά μου θα ήθελα να παραμένουν προσωπικά» και συμπληρώνει:
«Αυτό που μικρή με προβλημάτιζε ήταν οι χυδαιότητες που έλεγαν για εμένα όταν ήμουν ακόμα παιδί λόγω των χρημάτων που έτυχε να έχει η οικογένειά μου χωρίς να με ξέρουν. Πολλοί ξεχνούσαν ότι το που γεννιέσαι δεν το επιλέγεις. Αλλά θα ήταν λάθος να ντρέπομαι για το όνομά μου από την στιγμή που κάποιος δούλεψε σκληρά για να έχω αυτά που έχω και τυχαίνει να έχω και γονείς που τους σέβομαι και τους εκτιμώ όσο τίποτα».
Η μεγάλη της αγάπη εκτός από την οικογένεια της και τα ζώα είναι τα τατουάζ και η μόδα, ενώ με την υποκριτική δηλώνει πως δεν θα σκεφτόταν να ασχοληθεί.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top