Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Αφιερώνω τη νίκη μου στα παιδιά μου!»

Η μεγάλη αγάπη της ηθοποιού για τους δύο γιούς της

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Αφιερώνω τη νίκη μου στα παιδιά μου!»
​Η μεγάλη νικήτρια του DWTS 3, η Ντορέττα Παπαδημητρίου συγκινημένη και ευτυχισμένη από την έκβαση του τελικού στο σόου χορού παραδέχτηκε: «Θα δώσω το έπαθλο μου στα παιδιά μου. Τους έχω αφιερώσει όλο το live το σημερινό και τη νίκη μου».
Η εκθαμβωτική 33χρονη ηθοποιός με το γυμνασμένο κορμί, η οποία εντυπωσίασε με τις χορευτικές της ικανότητες είναι πράγματι άξια συγχαρητηρίων, αφού κατάφερε να συνδυάσει την απαιτητική συμμετοχή στο Dwts, καταβάλλοντας αρκετές προσπάθειες και καταναλώνοντας πολύ χρόνο στις πρόβες, μαζί με τις επαγγελματικές και τις οικογενειακές της υποχρεώσεις.
papadimitriou2-191x300.jpg
Εκτός από την παράσταση στην οποία παίζει «Ο αφέντης Πούντιλα και ο δούλος του ο Μάττι» του Μπρεχτ, στο θέατρο Τ��ένη Καρέζη, η Ντορέττα έχει κι έναν άλλο ρόλο, αυτόν της μητέρας δύο υπέροχων αγοριών.
09c000cf-f20d-4c25-b864-7d4c9b11ba21.jpg

Ο 7χρονος Διονύσης και ο 6χρονος Φίλιππος είναι οι καρποί του έρωτα της ηθοποιού με τον επιχειρηματία και πρώην σύζυγο της, Κώστα Πηλαδάκη. Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι χώρισε μετά από 7 χρόνια γάμου διατηρεί άριστη σχέση και για το καλό των παιδιών.
doretta-papadimitriou.jpg
Η 33χρονη ηθοποιός δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράσει την αγάπη της και την αδυναμία που έχει στα δύο αγόρια της. Μάλιστα, πρόσφατα δεν δίστασε να συγκινηθεί μπροστά στην κάμερα, όταν περιέγραφε ένα ατύχημα του γιού της , ο οποίος έπεσε από βεράντα ύψους 4 μέτρων!
80204550b7231998491f3a5d23f587db_L.jpg

Πάντως , οι δύο γιοί της ήταν οι πιο φανατικοί της fans στο dancing, ενώ καθ’όλη τη διάρκεια του σόου, την εμψύχωναν αλλά της έκαναν και τις παρατηρήσεις τους…!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top