Χαμόγελα και… καρδούλες στο Παρίσι για την Selena Gomez

Εργασία και διακοπές στη μετά-Justin εποχή

Χαμόγελα και… καρδούλες στο Παρίσι για την Selena Gomez

Τον καλύτερο τρόπο για να «θεραπεύσει» τις όποιες «πληγές» άφησε ο χωρισμός της με τον Justin Bieber, ανακάλυψε η Selena Gomez, η οποία βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι μαζί με τα… κορίτσια. Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά οι συμπρωταγωνίστριές της στη νέ�� ταινία Spring Breakers.

Οι τέσσερίς τους, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, περνούν υπέροχα στη πόλη του φωτός. Πρόκειται για τις Vanessa Hudgens, Rachel Korine, και Ashley Benson, οι οποίες βρίσκονται στο πλευρό της Selena στη νέα ταινία του Harmony Korine

Το «μικροκαμωμένο κουαρτέτο», έκανε με τα χέρια το σχήμα της καρδιάς, τη στιγμή που πλήθος από μικρές θαυμάστριες είχε συγκεντρωθεί κάτω από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου για να τις αποθεώσουν.

Η Selena Gomez πέρασε από σκληρή δοκιμασία τους τελευταίους μήνες, μετά τον χωρισμό της με τον νεαρό star, και οι διακοπές στο Παρίσι, σε συνδυασμό με τα γυρίσματα της ταινίας, ήταν αναγκαίες.

Η ταινία, Spring Breakers αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2013. Η υπόθεση αφορά τέσσερις φοιτήτριες που συλλαμβάνονται για τη ληστεία ενός εστιατορίου. Ο σκοπός τους ήταν να μαζέψουν χρήματα για το Spring Break, δηλαδή τις διακοπές φοιτητών την άνοιξη.

Τις αποφυλακίζει ο Alien (James Franco), ένας έμπορος ναρκωτικών και όπλων, ο οποίος στη συνέχεια τους αναθέτει κάποιες παράνομες δουλειές. Με την ενθάρρυνση του νέου τους φίλου, οι κοπέλες θα κάνουν τα πάντα ώστε αυτές οι διακοπές να τους μείνουν αξέχαστες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top