Ελισάβετ Μουτάφη: Υπήρξε άντρας που ήθελε να παντρευτεί...

Όνειρο του Αλέξανδρου Σταύρου να γίνει τραγουδιστής

Ελισάβετ Μουτάφη: Υπήρξε άντρας που ήθελε να παντρευτεί...

Ελισάβετ Μουτάφη και Αλέξανδρος Σταύρου. Οι δυο πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς «Κλεμμένα όνειρα» αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους τις προσωπικές τους επιλογές και τις μοιραίες συναντήσεις της ζωής τους.

1.jpg
Η Ελισάβετ Μουτάφη αποκάλυψε πως αισθάνθηκε την πρώτη φορά που την αναγνώρισαν στον δρόμο. «Ντράπηκα πάρα πολύ. Αυτό που δεν μπορώ να ξεχάσω είναι όταν έπαιζα στη Βέρα στο δεξί, όπου υποδυόμουν μια πολύ δυναμική γυναίκα. Με σταματούσαν κυρίες στο δρόμο, μου έσφιγγαν το χέρι και μου έλεγαν: Σήμερα έβγαλες ασπροπρόσωπο όλο το γυναικείο φύλο» είπε.

mariana.jpg

Ποια η άποψη της για τις πλαστικές επεμβάσεις; Η Ελισάβετ υποστηρίζει πως «δε θεωρώ καθόλου κακό πράγμα το μπότοξ και ίσως το κάνω και πολύ άμεσα. Δεν είμαι από τις γυναίκες που κοιτιούνται στον καθρέφτη και μετράνε ρυτίδες».

alexandros.jpg
Για τον γάμο δήλωσε πώς «υπήρξε άνθρωπος στη ζωή μου για τον οποίο είπα «θέλω να τον παντρευτώ», αλλά δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα ώστε να φτάσουμε στον γάμο».

Ποιο ήταν το όνειρο του Αλέξανδρου Σταύρου όταν ήταν μικρός; «Ένα μεγάλο όνειρο που είχα ως έφηβος ήταν να φτιάξω μια ροκ μπάντα και να τραγουδάω. Είχα κάνει κατά καιρούς κάποια γκρουπάκια με τους φίλους μου και παίζαμε κυρίως ροκ μια και όταν μεγαλώνεις στα Εξάρχεια είναι λογικό να περάσεις και μια τέτοια φάση. Δεν έμενα εκεί γιατί το σπίτι μου ήταν στην Πλάκα, αλλά μας άρεσε να συχνάζουμε με την παρέα μου στην περιο��ή των Εξαρχείων. Μάλιστα θυμάμαι ότι με είχαν συλλάβει δυο τρεις φορές όταν ήμουν έφηβος, παρόλο που γενικά ήμουν ήσυχο παιδί» υποστηρίζει.

Για την ηλικία του δηλώνει ότι «μου αρέσει που ωριμάζω. Πολλοί λένε ότι εκεί γύρω στα 40 , περνάς μια κρίση. Εγώ μάλλον ξέχασα να περάσω γιατί είμαι 43»..

toumas.jpg
Ενώ λέει πως «έχω φάει ξύλο, έχω ρίξει κι εγώ, στον δρόμο με πορτιέρηδες, με ταξιτζή που μίλησε με ασέβεια στην κοπέλα που είχα δίπλα μου».

Για τη γυναίκα της ζωής του τονίζει ότι «τη Μαριάννα την ήθελα πολλά χρόνια. Την ήθελα πριν συναντηθούμε και συνεργαστούμε. Την περίμενα πολλά χρόνια. Δεν θέλω να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη Μαριάννα. Ζώντας μαζί της, έγινα και εγώ πιο θετικός. Διέκρινα πως η Μαριάννα ήταν έτοιμη να γίνει η μητέρα του παιδιού μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top