ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ζευγάρι με επιχειρηματία η Θωμαή Απέργη!

Κάνε κλικ και μάθε ποιός είναι ο σύντροφος της τραγουδίστριας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ζευγάρι με επιχειρηματία η Θωμαή Απέργη!

Σιγά μην ήταν single μία «χυμώδης» γυναίκα όπως η Θωμαή Απέργη: ζευγάρι με 30χρονο επιχειρηματία είναι η τραγουδίστρια και το Facebook «κάρφωσε» την σχέση τους!

Ο άνδρας που γοήτευσε την Θωμαή είναι πρασινομάτης, με ξυρισμένο κεφάλι, ονομάζεται Γιάννης Σαπουντζής, είναι κάτοικος Γλυφάδας και αγαπά το σερφ, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη».

zeugos.jpgΗ γνωριμία του ζευγαριού -που μετρά 7 μήνες σχέσης- έγινε μέσω κοινών φίλων. Το ότι ο Γιάννης είναι χαμηλών τόνων και έχει καλή αίσθηση του χιούμορ φαίνεται πως γοήτευσε από την πρώτη στιγμή την Θωμαή, από το πλευρό της οποίας ο επιχειρηματίας δεν λείπει ποτέ!

Στη σελίδα της τραγουδίστριας στο Facebook γράφει πως είναι σε σχέση, ενώ στο Ίντερνετ υπάρχουν και φωτογραφίες του ζευγαριού μαζί με φίλους του. Επίσης, ο επιχειρηματίας έχει στη δική του σελίδα δύο βίντεο από το κινητό του, με την αγαπημένη του επί σκηνής!

Προς το παρόν, πάντως, η Θωμαή δεν λέει το παραμικρό για τη σχέση της, ενώ σε τηλεοπτική της συνέντευξη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου δήλωσε πως ό,τι έχει να πει για τα προσωπικά της θα το μάθουμε μετά τον ελληνικό τελικό της Eurovision!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top