Ελλη Κοκκίνου: Πώς σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή;

Η σχέση της και η περιοδεία με την Δέσποινα Βανδή

Ελλη Κοκκίνου: Πώς σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή;

Πρώτη ανάρτηση: 17/09/2011, 00:34

Σε εξαιρετική διάθεση, ανανεωμένη και συνεχώς χαμογελαστή «πετύχαμε» την Ελλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια απέφυγε διακριτικά να απαντήσει στις ερωτήσεις που αφορούν τόσο τον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Βασιλειάδη, όσο και τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη με τον οποίο διατηρεί σχέση το τελευταίο διάστημα. Εντούτοις, απάντησε, απλώς με τον δικό της σύντομο αλλά άκρως περιεκτικό τρόπο.

«Όλα πάνε καλά» είπε η Έλλη, ενώ όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να λύσει τις διαφορές της με τον κο Βασιλειάδη εξωδικαστικά, εκείνη επανέλαβε αυτό που μόλις είχε πει: «Όλα πάνε καλά. Δεν θα ήθελα να πω τίποτε άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για μια ακόμη φορά δεν σχολίασε τίποτα από όσα λέγονται και γράφονται για την τωρινή της σχέση. «Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν θα το κάνω και τώρα. Απλά δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από όσα βλέπω γιατί αυτό είναι αρχή μου».

Η Ελλη Κοκκίνου όμως μίλησε και για τα επαγγελματικά της. «Εχω ακόμη κάποιες συναυλίες στην Ελλάδα, ακολουθεί το Λονδίνο, ενώ στην συνέχεια θα κάνω μια πολύ μικρή περιοδεία στην Αμερική με Δέσποινα Βανδή και Κώστα Καραφώτη, ενώ συζητώ και την συνεργασία του ερχόμενου χειμώνα».

Τον Οκτώβρη θα κυκλοφορήσει το νέο cd της Ελλης Κοκκίνου με την υπογραφή του Φοίβου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top