Συμβουλές για τις σχέσεις από τη Madonna!

Μάθετε τι έμαθε καθώς μεγάλωνε για τους άνδρες

Συμβουλές για τις σχέσεις από τη Madonna!

Ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο έβγαλε η Madonna σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail στη Βενετία.

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, κάνοντας βαρκάδα στα κανάλια της Βενετίας, η Madonna θέλησε να δείξει μία άλλη της πτυχή, που δεν την έχει δείξει στον κόσμο και την κρατά καλά φυλαγμένη για τον εαυτό της.

Η βασίλισσα της ποπ σε άκρως εξομολογητική διάθεση αποκαλύπτει ότι όλα αυτά που έχει τώρα, παιδιά, καριέρα και έναν νεαρό εραστή, τα απόκτησε πληρώνοντας μεγάλο τίμημα.

Μπορεί άραγε κάποιος να τα έχει και τα τρία αυτά πράγματα στη ζωή του.

«Μπορεί, αλλά μετά δεν μπορείς να περιμένεις ότι θα έχεις έναν ξεκούραστο ύπνο. Εγώ τα έχω και τα τρία. Τι τυχερή που είμαι», λέει, με αυτό το σαρκαστικό της χαμόγελο που την ξέρουμε όλοι.

Μάλιστα φαίνεται ότι κοτζάμ βασίλισσα τρέμει στην ιδέα να μείνει μόνη της τώρα που έχει φτάσει στα πρώτα… ήντα.

Χρειάστηκαν δύο διαζύγια και αρκετοί χωρισμοί για να καταλάβει τελικά ποιο είναι το μυστικό για μια επιτυχημένη σχέση. Και το μυστικό αυτό λέγεται… συμβιβασμός.

«Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο καταλαβαίνω τη φύση των σχέσεων και πώς μπορώ να έχω μια πετυχημένη σχέση. Όσο περισσότερο το συνειδητοποιώ, πιστεύω ότι όλα έχουν να κάνουν με το συμβιβασμό και τη θυσία. Κι αν δεν θες να είσαι μόνος σου για το υπόλοιπο της ζωής σου, τότε πρέπει να το καταλάβεις», λέει η Madonna.

Μάλιστα συμβουλεύει τους fans της να μην θεωρούν τίποτα δεδομένο.

«Είτε τα παιδιά δεν θα παίρνουν όλη σου την προσοχή, ή ο άνδρας σου ή η δουλειά σου. Και εγώ δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να ζω χωρίς αυτά», παραδέχεται και συνεχίζει:

«Δεν μπορείς να έχεις πάντα αυτό που θέλεις, αλλά ο συμβιβασμός αποδίδει στο τέλος. Υποχώρησε λιγάκι και θα δεις ότι θα βγει σε καλό».

Αααα και ναι η βασίλισσα της ποπ έχει χρειαστεί πολλές φορές να ικετέψει!!!!

«Η Madonna δεν παίρνει πάντα αυτό που θέλει», παραδέχεται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top