Τι λέει ο μπαμπάς της Δούκισσας Νομικού για τον Χ. Χολίδη;

Τι γνώμη έχει για το amore της κορούλας του;

Τι λέει ο μπαμπάς της Δούκισσας Νομικού για τον Χ. Χολίδη;

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Χ. Χολίδης είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Δούκισσα Νομικού και είχε πει ότι δε θέλει να μιλά για την κοπέλα του για να μην την εκθέτει και να μην φέρνει σε δύσκολη θέση την οικογένειά της.

Και έρχεται τώρα ο μπαμπάς της Δούκισσας, Νίκος Νομικός για να μας πει τη γνώμη του για τον… «γαμπρό».

Που λέτε λοιπόν, όπως είπε ο βετεράνος τραγουδιστής στο STAR, τον Χρήστο Χολίδη μήτε τον είδε, μήτε τον απάντησε. Η κορούλα του δεν τους έχει συστήσει και όπως λέει και ο ίδιος η Δούκισσα θα του φέ��ει στο σπίτι μόνο τον άνδρα που θα παντρευτεί.

Αν κρίνουμε λοιπόν από τις δηλώσεις και της Δούκισσας και του Χρήστου ότι είναι πολύ μικροί για γάμο, μάλλον ο Ν. Νομικός θα αργήσει να γνωρίσει τον μέλλοντα γαμπρό.

Πάντως δεν το έχει και μαράζι. Έχει εμπιστοσύνη στην κόρη του και δεν πρόκειται όπως λέει ούτε να της πει πότε θα παντρευτεί, ούτε και με ποιον.

Όσο για το γεγονός ότι ο Χρήστος είναι τραγουδιστής, τον Ν. Νομικό δεν τον ενοχλεί καθόλου. Εξάλλου και ο ίδιος την ίδια δουλειά έκανε. Αφήστε που το κοριτσάκι του είναι άξιο πολύ και μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά χωρίς να εξαρτάται από τον οποιονδήποτε σύζυγο.

Μπορεί πάντως να μην έχει γνωρίσει τον Χ. Χολίδη, έχει ακούσει όμως ότι είναι καλό παιδί. Ε… κάτι είναι και αυτό. Σιγά να μην είχε κάνει την έρευνά του ο πατέρας…

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top